CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

17 Δεκ 2007

Β Εθνική

B1.

Συγκλονιστική τροπή παίρνει το πρωτάθλημα στην Β1 μετά την νίκη της cosmoteam έναντι του Tseroki με 1-3, σε ένα πολύ ισορροπημένο αγώνα. Η διαφορά πλέον είναι στους 2 βαθμούς και οποιοδήποτε στραβοπάτημα ενός εκ των δύο θα ισοδυναμεί σχεδόν με απώλεια τίτλου.
Κοντά στην κορυφή παρέμεινε και η Makedonia FC που κέρδισε τη Bayern Katerinis, που δεν μπορεί να βγάλει στο χορτάρι την αξία των μονάδων της και να επιδείξει ένα εξίσου ισχυρό σύνολο.
Οι Λογιστές έμειναν στο Χ με τους αξιόμαχους SpeedEaters, αλλά δεν παύουν να ελπίζουν.
Τέλος η Pelasgiotida κατάφερε να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την αποφυγή των μπαράζ καθώς κέρδισε εύκολα την ανίσχιρη Andros FC.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:

TSEROKI DREAM - Cosmoteam
1:3
Speedeaters F.C - Λογιστές
1:1
Bayern Katerinis - MAKEDONIA F.C.
1:3
Andros SFP - Pelasgiotida
1:4


B2.

Δύσκολα πέρασε ο AOFP από την έδρα της Ρεαλ Κατερίνης καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να εφνιδιάσουν τον AOFP ανοίγοντας το σκορ στο 5ο μόλις λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να αρκούντε σε μία φλύαρη υπεροχή μέχρι το ημίχρονο, όπου ο Προπονητής της ομάδας μελάνιασε από τις φωνές στα αποδυτήρια, ξυπνώντας τους παίκτες του που ισοφάρισαν στο 54 αλλά έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 87 το Γκολ του Μπούρμπου για να κατακτήσουν την Νίκη και να κρατηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας μπροστά από την Nova Spiderman που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε κερδίσει τους ΚOPRITES πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-3.
Έδαφος στην μάχη της κορυφής έχασε ο Οργασματρον που δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αξιόμαχο Κεραυνό σε ένα ματς που έληξε 3-3. Ενώ στον τελευταίο αγώνα του ομίλου Real Kollosiou - Sistades Fc 0-4 σε έναν αγώνα που η Real Kollosiou γρήγορα θέλει να ξεχάσει.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:

ΡΕΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - A.O.F.P.
1:2
realkolossiou - Sistides F.C.
0:4
keraunos - Orgasmatron FC
3:3
KOPRITES F.C. - Nova Spiderman F.C.
2:3


Β3

Χωρίς αλλαγές η κορυφή της Β3 καθώς οι MadBoys Κέρδισαν εύκολα τον PAO μο 0-4 , ενώ οι Mafiozoi δυσκολευτήκαν να κάμψουν την ισχυρή αντίσταση της speth με 1 γκολ από τα αποδυτήρια μόλις στο 4ο λεπτό.
Στα αλλά 2 ματς της αγωνιστικής οι Caloi Glyfadas Δέρδισαν με 1-2 τους Κρήτες Σκορπιούς χάνοντας πολλές ευκαιρίες για ένα πίο ευρύ σκορ, ενώ οι Thermopiles συνέτριψαν τον υπνωτισμένο στο Πρωτάθλημα OSFP7 με το ευρύ 5-2.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:
Scorpions Crete - caλoi glyfadas
1:2
speth - mafiozos
0:1
Thermopiles - osfp7
5:2
P.A.O. - Madboys F.C
0:4


Β4

Οι Fanatics φαίνονται να είναι οι μεγάλοι κερδισμένη της αγωνιστικής στην Β4 καθώς μετά την άνετη Νίκη τους επί των Marboutsala αύξησαν την διαφορά τους στους 3 βαθμούς από την Squadra Da Pappi που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ιερό Λόχο παρότι κατάφερε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό με σουτ του Γκουντουλάκη.
Άλλο 1 άσχημο αποτέλεσμα για την FC Prohoma που έχασε με το ευρύ 3-0 στην έδρα των Bazelon που δείχνουν ότι επανέρχονται δρυμήτεροι στο 2ο μισό του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως απογοήτευσε ο Διεθνής στρικερ Καραδήμος (με 10 άστοχα σουτ !!!!!) ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο ύστερα από επικίνδυνο τακλιν του Μικε στο ογδοηκοστό λεπτό της αναμέτρησης.
Τέλος ο Απρόθυμος Γλυφάδας επικράτησε άνετα των Bifteki Spor που ψάχνουν ακόμα το μίγμα που θα τους επιτρέψει να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:
Barboutsala - FANATICS
2:5
BIFTEKI SPOR - Aprothimos Glyfadas
0:1
Bazeloi - FC PROHOMA
3:0
Squadra Da Pappi - Ieros Lohos
1:1

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δηλωσω αναφορικα με τον Καραδημος,οτι οποιος προτιθεται να τον ξεματιαξει να παρει ενα τηλεφωνο στα γραφεια της ομαδας μας στο 2310-909090.Ευχαριστω.