CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

20 Δεκ 2007

Γ Εθνική 8η αγωνιστική





















Γ1

Με επώδυνες ήττες για τους πρωτοπόρους ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ εθνικής, καθώς οι κυανερυθροι και ο Axileas Koridalloy επικράτησαν με το ίδιο σκορ 3-2 επί των ΑΝΔΡΟΣ F.C και ARIS SALONIKA αντίστοιχα. Στα υπόλοιπα αποτελέσματα οι lunatics κέρδισαν εύκολα τους DOMINATORS_t35 (ομάδα ιδίων στόχων) με 3-1 ενώ η Corolla πέρασε δύσκολα (0-1) από την έδρα της ουραγού AEK KATERINI που αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να συνέλθει σύντομα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.




Προηγούμενη αγωνιστική:

κυανερυθροι - ΑΝΔΡΟΣ F.C

3:2

Axileas Koridalloy - ARIS SALONIKA

3:2

AEK KATERINI - Corolla

0:1

lunatics - DOMINATORS_t35

3:1

Επόμενη αγωνιστική:

ARIS SALONIKA - κυανερυθροι


ΑΝΔΡΟΣ F.C - Axileas Koridalloy


DOMINATORS_t35 - AEK KATERINI


Corolla - lunatics


Γ2

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το πρωτάθλημα της Γ2, δεδομένου πως οι πρωτοπόροι AEK CHIOS, Sithlords και ITSPE προχώρησαν δίχως βαθμολογικές απώλειες. Η Hellas βρίσκεται σχεδόν με το ένα πόδι στην Δ Εθνική ενώ dodekanisiakos f.c και Aristotelis F.C. μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με την μεταξύ τους ισοπαλία. Η Γ2 παραμένει το δυνατότερο πρωτάθλημα της κατηγορίας και σίγουρα οι επόμενες αγωνιστικές θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Προηγούμενη αγωνιστική:

ITSPE - Hellas

3:0

Leeds Keas FC - AEK CHIOS

0:2

A.E.K Sparta - Sithlords

0:2

dodekanisiakos f.c - Aristotelis F.C.

0:0

Επόμενη αγωνιστική:

AEK CHIOS - ITSPE


Hellas - Leeds Keas FC


Aristotelis F.C. - A.E.K Sparta


Sithlords - dodekanisiakos f.c


Γ3

Ο Φωστήρας Καισαριανής διατήρησε το απόλυτο στην συγκομιδή βαθμών κάνοντας το 8 στα 8 μέσα στην έδρα της KALLITHEA FC επικρατώντας με το ευρύ 0-4. Ο O.Φ.Η. όμως δεν πρόκειται να παραιτηθεί εύκολα καθώς συνέχισε τα επιτυχημένα αποτελέσματα πετυχαίνοντας 2η συνεχόμενη νίκη επί του Vationas f.c με 1-3. (Ο τελευταίος πετυχαίνει γκολ με το σταγονόμετρο και αυτό ίσως του στοιχίσει στη συνέχεια). Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ο Tiniacos F.C. πήρε αποτέλεσμα εκτός έδρας επί της NEMESIS με σκορ 2-2 και έμεινε ζωντανός στο ¨κόλπο” της παραμονής. Τέλος βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο PANATHINAIKOS.F.C με τη νίκη του επί του Gouakis FC με 3-1.

Προηγούμενη αγωνιστική:

KALLITHEA FC - Φωστήρας Καισαρι

0:4

PANATHINAIKOS.F.C - Gouakis FC

3:1

Vationas f.c - O.Φ.Η.

1:3

NEMESIS - Tiniacos F.C.

2:2

Επόμενη αγωνιστική:

Gouakis FC - KALLITHEA FC


Φωστήρας Καισαριανής - PANATHINAIKOS.F.C


Tiniacos F.C. - Vationas f.c


O.Φ.Η. - NEMESIS


Γ4

Τι σας έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα? “χικάκι το σούπερ ντέρμπι του ομίλου και με νίκη η Kerasia Football Club μπορεί να βρεθεί σύντομα πρώτη¨. Εεε λοιπόν κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Madcows FC 1-1 και τώρα ο δικός μου πριμοδοτεί λέει την Κερασιά για να περάσει λέει πρώτος την άλλη Κυριακή. Καλά ρε φιλαράκο τόσο σίγουρο το έχεις το μάτς με τον AG.DIMITRIOS J Θα μου πεις βέβαια πως η άμυνα του έχει φάει 37 μπαλάκια σε 8 αγώνες, όμως έχει βάλει και 2!!! Επίσης πρέπει να σου υπενθυμίσω πως πρέπει να κερδίσεις και την Kerasia Football Club για να παραμείνεις πρώτος και την Κυριακή τους είδα λιγάκι ανεβασμένους στο 0-6. Άσε που και όλοι οι υπόλοιποι μου μοιάζουν λίγο αγριεμένοι τώρα τελευταία π.χ. ο ARIS MAKEDONIAS κέρδισε 0 – 10!!! τους Trompes FC η δε Kavala έκανε το 1-3 επί του DIVINE EAGLE οπότε κάνε κράτει στις πριμοδοτήσεις γιατί αν ο ΠΑΣ περάσει αλώβητος από την Kerasia Football Club ίσως χρειαστεί να το υποθηκεύσεις το γηπεδάκι για να πληρώνεις τις “πριμοδοτήσεις” μέχρι το τέλος της σαιζόν J

Προηγούμενη αγωνιστική:

AG.DIMITRIOS - Kerasia Football C...

0:6

ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Madcows FC

1:1

DIVINE EAGLE - Kavala

1:3

Trompes FC - ARIS MAKEDONIAS

0:10

Επόμενη αγωνιστική:

Madcows FC - AG.DIMITRIOS


Kerasia Football C... - ΠΑΣ Γιάννινα 1966


ARIS MAKEDONIAS - DIVINE EAGLE


Kavala - Trompes FC


Γ5

Αναμενόμενα τα αποτελέσματα στον 5ο όμιλο με νίκες των πρωτοπόρων. Ο iraklis rotontas που πέρασε 0-4 από την έδρα της ουραγού holy trinity οδηγεί την κούρσα με κύριο όπλο την πολύ καλή του άμυνα (μόλις 4 τέρματα παθητικό). Ο δεύτερος διεκδικητής της ανόδου η alagonia συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και επικράτησε με 3-1 του ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΕΟΣ που ισοβαθμεί στον πάτο με 7 βαθμούς. Μεγάλη νίκη πέτυχε εκτός έδρας η panaxaiki με αντίπαλο την PENTELI F.C με σκόρ 2-4 ενώ ο ZOUK πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής με 3-5 εκτός έδρας επί της enwsi. Εάν εξαιρέσουμε την κορυφή που είναι αγώνας για 2 όλες οι υπόλοιπες θέσεις θα είναι διεκδικίσημες για αρκετές αγωνιστικές ακόμα. ¨Ενας πολύ ενδιαφέρον όμιλος.

Προηγούμενη αγωνιστική:

enwsi - ZOUK

3:5

alagonia - ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΕΟΣ

3:1

PENTELI F.C - panaxaiki

2:4

holy trinity - iraklis rotontas

0:4

Επόμενη αγωνιστική:

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΕΟΣ - enwsi


ZOUK - alagonia


iraklis rotontas - PENTELI F.C


panaxaiki - holy trinity


Γ6

Η καθαρή νίκη του Agiaks of Epirus` επί του πρωτοπόρου SC Alexander με 2-0 έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου. Από κοντά και ο Apollon Kalamarias που με τη νίκη του επί του * Galatas * με 0-4 παρέμεινε στο κόλπο της ανόδου. Στην ουρα της βαθμολογίας το keratsini fc υπέστει οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-5 από τους los patrone ενώ η New Team CF πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με νίκη της επί της E-AME με 1-2.

ροηγούμενη αγωνιστική:

* Galatas * - Apollon Kalamarias

0:4

Agiaks of Epirus` ... - SC Alexander

2:0

E-AME - New Team CF

1:2

keratsini fc - los patrone

1:5

Επόμενη αγωνιστική:

SC Alexander - * Galatas *


Apollon Kalamarias - Agiaks of Epirus` ...


los patrone - E-AME


New Team CF - keratsini fc


Γ7

Η εύκολη νίκη με 1-5 επί του ουραγού F.C. Fiasko αλλά και οι 3 ισοπαλίες στα υπόλοιπα μάτς ,έδωσαν στο apoel αέρα 5 πόντων στην κορυφή. Όλοι η υπόλοιποι μάλλον θα θέλουν να ξεχάσουν την αγωνιστική όσο πιο γρήγορα γίνεται. Φοβερό παιχνίδι έγινε μεταξύ FC Spartan και Pao Kalamatas καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν γρήγορα με 0-2 στο 13ο λεπτό όμως ισοφαρίστηκαν σε 2-2 στο 24ο λεπτό!!! Ο Tziolis έκανε το 2-3 στο 60’ όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με μια πολύ καλή προσπάθεια του Alex ισοφάρισαν στο 89’ για το τελικό 3-3. Στο άλλο παιχνίδι Kassandros - Syros Club Football ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ικανοποίησε κανέναν από τους δύο.. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Προηγούμενη αγωνιστική:

F.C. Fiasko - apoel

1:5

FC Spartan - Pao Kalamatas

3:3

Kassandros - Syros Club Football

2:2

Selinia United - Black Hawk

0:0

Επόμενη αγωνιστική:

Pao Kalamatas - F.C. Fiasko


apoel - FC Spartan


Black Hawk - Kassandros


Syros Club Football - Selinia United


Γ8

Τα πάνω κάτω ήρθαν στον 8ο όμιλο όπου ο IONIKOS F.C. εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Remal Madrid που έφερε λευκή ισοπαλία με τον pas giannina και με εμφατικό τρόπο (0-3) κόντρα στον M.U.F.C. ανέβηκε στην κορυφή. Η Ένωση Βαμβακουργίας F.C. ήρθε ισόπαλη με τον Φωστήρας με σκορ 2-2 ενώ η aekara πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Olympiakos F.C (ο οποίος μάλλον δεν είχε τον Νταρκογκολ στην διάθεση του J) Αναλυτικά

Προηγούμενη αγωνιστική:

Remal Madrid - pas giannina

0:0

aekara - Olympiakos F.C

4:1

M.U.F.C. - IONIKOS F.C.

0:3

Ένωση Βαμβακουργ - Φωστήρας

2:2

Επόμενη αγωνιστική:

Olympiakos F.C - Remal Madrid


pas giannina - aekara


Φωστήρας - M.U.F.C.


IONIKOS F.C. - Ένωση Βαμβακουργία...


Γ9

Οι keraunoi έκαναν την έκπληξη στην 8 αγωνιστική υποχρεώνοντας των πρωτοπόρο Gerakas στην πρώτη του ήττα .Από το 24’ λεπτό κατάφεραν και κράτησαν το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ . Σε μεγάλη μέρα ο τερματοφύλακας τους αφού σε αρκετές φάσης κράτησε ανέπαφη την εστία του .Ενδιαφέρων αγώνας ήταν επίσης και ανάμεσα στους : Panathinaikos FC - sokkers stars στον οποίο η φιλοξενούμενοι ήθελαν την νίκη αλλά ενώ είχαν το προβάδισμα στο σκορ μία πάσα προς των τερματοφύλακα του αποδείχτηκε μοιραία με αποτέλεσμα την ισοφάριση του ,μετά από αυτό οι παίχτες του sokkers stars δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την ισοπαλία και τελικά έχασαν με 2-1 .Στα άλλα 2 παιγνίδια τα αποτελέσματα ήρθαν φυσιολογικά με τον lekgr να παίρνει τους 3 βαθμούς στο εκτός έδρας με σκορ 0-2 και ο Original εντός έδρας νίκησε με σκορ 4-1.
Ο πρώτος έχει 2 βαθμούς διαφορά από των δεύτερο και ο τρίτος έχει 3 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Αυτό και μόνο δίνει μεγάλο ενδιαφέρων στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την 4 θέση και κάτω τίποτα ακόμα δεν έχει καθαρίσει αφού η διαφορές ανάμεσα τους είναι μικρές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κάθε απώλεια βαθμών θα έχει τραγικές συνέπειες στην συνέχεια. Όσο για την επόμενη αγωνιστική ενδιαφέρων έχει η αντίδραση του Geraka ο οποίος παίζει με τον Original αλλά και το παιγνίδι των lekgr - Panathinaikos F.C. στο οποίο ο γηπεδούχος θέλει μόνο την νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι τις 1 θέσης

Προηγούμενη αγωνιστική:

Original - Kantza

4:1

Keraunoi - GERAKAS FC

2:1

Panathinaikos F.C. - sokker`s stars

2:1

Aspida Xanthis - lekgr

0:2

Επόμενη αγωνιστική:

GERAKAS FC - Original


Kantza - Keraunoi


lekgr - Panathinaikos F.C.


sokker`s stars - Aspida Xanthis


Γ10

Δυσκολεύτηκαν οι Gliglinoi F.C να κάμψουν την αντίσταση των AMOULIANI STARS με 1-0 και εάν συνεχίσουν έτσι ο Pierikos 1961, που πέρασε αέρα με 5-0 από το μποτ της φάπας GSF Ethnikos (0-48 τερματα και 0 πόντοι), θα τους απειλήσει σοβαρά την πρωτιά. Η Cariolians νίκησε με άνεση τον ARIS F.C με σκορ 1-5 ενώ evolution# και Super Paok ήρθαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα ματς τακτικής.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Pierikos 1961 - GSF Ethnikos

5:0

ARIS F.C - Cariolians

1:5

Gliglinoi F.C - AMOULIANI STARS

1:0

evolution# - Super Paok

0:0

Επόμενη αγωνιστική:

Cariolians - Pierikos 1961


GSF Ethnikos - ARIS F.C


Super Paok - Gliglinoi F.C


AMOULIANI STARS - evolution#


Γ11

Ο πρόεδρος του AKANTHOS, aiva μοιράστηκε μαζί μας την άποψη του για τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου του.

"Η 8η αγωνιστική του 11ου ομίλου της Γ` εθνικής δεν έκρυβε κάποια μεγάλη έκπληξη. Η πρωτοπόρος ΑΚΑΝΘΟΣ είχε εύκολο απόγευμα αφού πέρασε με το εντυπωσιακό 0-6 από την έδρα της Leukimmi. Με νίκες επίσης συνέχισαν τα F.C. LAMOGIA , ο Galatas F.C. και ο klainmind κερδιζοντας pao gt (0-2), Dip Ya Dip Looser (0-5) και Alamana FC (1-2) αντίστοιχα. Το γεγονός της ημέρας ήταν τα 4 δίπλα που σημειώθηκαν στους 4 αγώνες που έγιναν αλλά και οι 28.500 περίπου θεατές που αψήφησαν το κρύο και παρακολούθησαν τους αγώνες. Άλλο αξιοσημείωτο γεγονός το μηδέν παθητικό της Ακάνθου για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι, πετυχαίνοντας παράλληλα 20 γκολ! Τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής ημέρας : F.C. LAMOGIA - Leukimmi AKANTHOS - pao gt klainmind - Dip Ya Dip Looser Galatas F.C. - Alamana FC."

Προηγούμενη αγωνιστική:

Leukimmi - AKANTHOS

0:6

pao gt - F.C. LAMOGIA

0:2

Dip Ya Dip Looser - Galatas F.C.

0:5

Alamana FC - klainmind

1:2

Επόμενη αγωνιστική:

F.C. LAMOGIA - Leukimmi


AKANTHOS - pao gt


klainmind - Dip Ya Dip Looser


Galatas F.C. - Alamana FC


Γ12

Όμιλος δύο ταχυτήτων ο Γ’ 12. Red Emerald Utd, dare_for_me και Megas Alexandros Xirotopou έχουν αποσπαστεί με 24, 21 και 18 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ ακολουθούν οι Cretan Minotaurs με 10, οι GOIN` THROUGH με 8, ο Ampaliakos με 7, οι Yellow Fighters με 3 και ο Hraklis Thymianwn με 2 βαθμούς. Η Red Emerald Utd καλείται να αποδείξει στο γήπεδο πως είναι όντως το φαβορί για άνοδο, καθώς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την dare_for_me εκτός έδρας, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο τη νίκη. Ο πρόεδρος της Red Emerald φημολογείται πως έχει υποσχεθεί πριμ σε περίπτωση νίκης και αυτό μάλλον όπως συνήθως γίνεται σε αυτή την ομάδα θα είναι κάποια σεβαστή ποσότητα κασερόπιτας και άλλων σπιτικών λιχουδιών. Περιμένουμε πως και πως λοιπόν το el classico της άλλης Κυριακής μετά το οποίο πολλά θα έχουν πια ξεκαθαρίσει.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Red Emerald Utd. - Cretan Minotaurs

5:0

GOIN` THROUGH - dare_for_me

2:6

Hraklis Thymianwn - Ampaliakos

0:2

Yellow Fighters - Megas Alexandros X...

0:3

Επόμενη αγωνιστική:

dare_for_me - Red Emerald Utd.


Cretan Minotaurs - GOIN` THROUGH


Megas Alexandros X... - Hraklis Thymianwn


Ampaliakos - Yellow Fighters


Γ13

Στον Γ13 έχουμε από τώρα πρωταθλητή καθώς θεωρώ αδύνατο το Xatzikiriakio City να καλύψει τους 9 βαθμούς με τους οποίους προηγείται η Dream Team F.C. Ως εκ τούτου η εύκολη νίκη της Dream Team F.C. με 0-6 επί των boya piwmena fc (ουραγός) και οι 3 υπόλοιπες ισοπαλίες μικρή σημασία είχαν για την κορυφή και τον υποβιβασμό. Στις υπόλοιπες αγωνιστικές όλοι θα κυνηγήσουν το καλύτερο πλασάρισμα για τα play off.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Xatzikiriakio City - blackandwhitehawk

0:0

BAKEROS CITY - Bogiati

2:2

ontario - korwpifc

2:2

boya piwmena fc - Dream Team F.C.

0:6

Επόμενη αγωνιστική:

Bogiati - Xatzikiriakio City


blackandwhitehawk - BAKEROS CITY


Dream Team F.C. - ontario


korwpifc - boya piwmena fc


Γ14

Παράταση μιας αγωνιστικής στην αγωνία για τον πρωταθλητή του ομίλου έδωσε ισοπαλία με 1-1 του πρωτοπόρου GNR13 με τον γηπεδούχο AIAS F.C (το πιο ακριβό ροστερ της Ελλάδας!!!) Ο TYDEAS που νίκησε με την ψυχή στο στόμα την Real Defence με 3-2 θέλει μόνο νίκη την επόμενη εβδομάδα απέναντι στον GNR13 για να ελπίζει. Η SANTA4EVER πέτυχε την πρώτη της νίκη στην κατηγορία επί των Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (3-2) ενώ η FC Korinthos πέτυχε μια επαγγελματική νίκη με 0-2 επί της AEK KATERINI F.C που μάλλον υποχρεώνει τους τελευταίους σε αγώνα play off.

Προηγούμενη αγωνιστική:

AEK KATERINI F.C - FC Korinthos

0:2

SANTA4EVER - Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗ

3:2

AIAS F.C - GNR13

1:1

TYDEAS - Real Defence

3:2

Επόμενη αγωνιστική:

Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ - AEK KATERINI F.C


FC Korinthos - SANTA4EVER


Real Defence - AIAS F.C


GNR13 - TYDEAS


Γ15

Με νίκες των πρωτοπόρων ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του 15ου ομίλου. Ο Dr. Killer βέβαια διατηρεί σημαντικό πλεονέκτημα με τους 5 πόντους διαφορά που έχει από την N.IONIA FC οπότε μέχρι την 12η αγωνιστική που συναντιούνται έχει πολύ ψωμί ακόμα ο όμιλος. Οι υπόλοιποι πλήν του Achaios FC (που έχει κάποιες μικρές πιθανότητες κάτι καλύτερο) αγωνίζονται για μια καλή θέση στα play off. Στην ουρά τα Neverland Islands έχουν ήδη πέσει. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Προηγούμενη αγωνιστική:

P.A.S. Korinthos - Aris FC

0:1

Fournoi Argolidas - Dr. Killer

1:3

M.Aleksandros Vafi... - N.IONIA FC

1:4

Neverland Islands - Achaios FC

1:6

Επόμενη αγωνιστική:

Dr. Killer - P.A.S. Korinthos


Aris FC - Fournoi Argolidas


Achaios FC - M.Aleksandros Vafi...


N.IONIA FC - Neverland Islands


Γ16

Την προηγούμενη αγωνιστική είχα επιστήσει την προσοχή σε όλους τους αντιπάλους του FC Tsoukou-tsoukou Utd να σταματήσουν να ασχολούνται με το σπορ σε περίπτωση που χάσουν έστω και ένα πόντο από αυτή την ομάδα. Ο λόγος πασιφανής μιλάμε για τον ορισμό του yoma-football, πετάμε την μπάλα ψηλά και τρέχουμε βελάζοντας. Νιώθω δικαιωμένος που η παρότρυνση μου εισακούστηκε, καθώς ο από σήμερα φίλος μου dammys πρόεδρος της FILOTI πήγε και τους “γλέντησε” μέσα στο σπίτι τους με σκόρ 1-2 !!!! Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζει η πρώτη ήττα στην σαιζόν του πρωτοπόρου Karaiskakis Mavromatiou με 2-0 από τον PAOK94, η μεγάλη σε εύρος νίκη 6-0 του SOTOVIC επί του Florina FC (με την οποία πέρασε στη 2η θέση) αλλά και η σημαντική νίκη του super stars ellados εκτός έδρας με 0-1 επί της psarotaverna.

Προηγούμενη αγωνιστική:

PAOK94 - Karaiskakis Mavrom...

2:0

psarotaverna - super stars ellados

0:1

FC Tsoukou-tsoukou... - FILOTI

1:2

SOTOVIC - Florina FC

6:0

Επόμενη αγωνιστική:

super stars ellados - PAOK94


Karaiskakis Mavrom... - psarotaverna


Florina FC - FC Tsoukou-tsoukou...


FILOTI - SOTOVIC