CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

23 Ιαν 2008

Συνέντευξη με τον Simon_AUEB

















Τον Συμεών δεν τον γνωρίζω προσωπικά όπως τον προηγούμενο φίλο ώστε να του κάνω τη σχετική καζούρα… Σε γενικές γραμμές πάντως πρόκειται για παλιοσειρά με αρκετούς φίλους στην ελληνική κοινότητα ενώ η παρουσία του στο φόρουμ είναι ιδιαίτερα αισθητή. Σημείο αναφοράς για την ομάδα του ήταν η προηγούμενη σαιζόν όταν έφτασε ένα βήμα από την Superleague και έχασε την άνοδο στην διαδικασία των πέναλτι. Ταυτόχρονα πραγματοποιεί πολύ καλές πορείες στο θεσμό του κυπέλου όπου έχει κατακτήσει 2 φορές την τρίτη θέση. Ο Simon_AUEB λοιπόν μας είπε τα ακόλουθα:

Όνομα, Ηλικία, και πόλη που μένεις


Συμεών, 21, Καλλιθέα!


Ποια ομάδα υποστηρίζεις στο πραγματικό ποδόσφαιρο?

Ολυμπιακό βέβαια


Πόσο καιρό ασχολείσαι με το Sokker?

17/5/06 όπως λέει στο ιστορικό μου (πού να το θυμόμουν αλλιώς)


Πως ασχολήθηκες με το Sokker?

Πώς ασχολήθηκα; Χε χε, ο ανοργάνωτος μου το πρότεινε μια μέρα στους υπολογιστές της σχολής... Βέβαια δεν είχε γραφτεί τότε ακόμα, αλλά δεν άργησε να το κάνει και αυτός


Πόσες ώρες την εβδομάδα ασχολείσαι?

Δύσκολο... Δεν έχω κάτσει ποτέ να τις μετρήσω... Πάντως πρέπει να είναι κανά 2ωρο την ημέρα, κυρίως χαζεύοντας στο φόρουμ


Το όνομα της ομάδας σου πως προέκυψε?

Είναι το όνομα του χωριού του πατέρα μου
Αθλητικός Όμιλος Φιλελλήνων Πέτα


Αγαπημένη Τακτική

4-4-2 σε ρόμβο. Με έναν αμυντικό και έναν επιθετικό μέσο! Φαίνεται άλλωστε και από το στήσιμο της ομάδας μου


Ιδανικός αριθμός παικτών για το ρόστερ?

20-22 είναι μια χαρά πιστεύω...


Σημαντικότερο χαρακτηριστικό για την επιλογή ενός παίκτη?

Αναλόγως με την θέση αλλά κυρίως τεχνική και άμυνα αφού προπονώ ταχύτητα. Αυτά τα 3 μπορεί να είναι αλλά χρειάζονται παντού.


Ποιά είναι η πιο απαιτητική θέση σε ικανότητες κατά την γνώμη σου?

Αμυντικός μέσος. Τουλάχιστον για την ομάδα μου αφού πρέπει να κρατάει το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου.. Είναι ρόλος κλειδί!


Μεγαλύτερη νίκη έως τώρα

Δύσκολη ερώτηση... Κάθε ματς είναι δύσκολο... Σε εύρος και έκπληξη είναι αυτό με τον γιατρό πέρυσι στην έδρα του το 0-5! Και όλες οι νίκες που ήρθαν από το 85 και μετά.


Δυσκολότερος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει έως τώρα στην Ελλάδα?

Ο neo αν και ήταν μόνο ένα παιχνίδι με έκανε να νιώσω πολύ μικρή ομάδα. Το 0-5 στο κύπελλο στον πρώτο μου ημιτελικό! όταν και το πήρε.


Υπάρχει κάτι που θα άλλαζες στο Sokker?

Μια και όπως λένε η νέα εμφάνιση έρχεται όπου να ναι θα μου άρεσε να βλέπω τους τερματοφύλακες να βουτάνε και τους επιθετικούς να πλασάρουν. Γενικά μια συνεχής βελτίωση στην μηχανή των αγώνων.


Πως κρίνεις το επίπεδο των ομάδων στον όμιλο σου?

Β` εθνική είμαστε, τι να πω! Την τελευταία αγωνιστική ο τελευταίος κέρδισε 5-1 έναν από τους πρωτοπόρους! Αυτό τα λέει όλα πιστεύω.

Εάν έπρεπε να ξεκινήσεις από την αρχή τι είναι το πρώτο πράγμα που θα έκανες?

Αυτό που έκανα και τώρα, θα έβλεπα τι παίχτες έχω και σε τι ηλικία και θα προσαρμοζόμουν.


Τι ποσοστό των εβδομαδιαίων εσόδων σου (με εντός έδρας παιχνίδι) διαθέτεις για μισθούς παικτών, προπονητών και ακαδημία?

Δίνω 162.100€ και με εντός έχω κάπου στα 280.000€ οπότε κάπου στο 58%. Όχι για πολύ όμως γιατί ψάχνω για καινούριο πρώτο προπονητή...


Σχετικά με τον προγραμματισμό της ομάδας σου στην αρχή μιας σαιζόν. Τι θέτεις ώς άμεση προτεραιότητα?

Δεν βάζω κάποιον συγκεκριμένο στόχο... Ο στόχος είναι ένας να βελτιώνεται η ομάδα συνεχώς, είτε σε παίχτες είτε σε προπονητές και γήπεδο.



ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ποιά είναι η γνώμη σου για την Εθνική Ομάδα?


Η εθνική ομάδα είναι ακόμα πολύ σε σχέση με τις περισσότερες χώρες του σόκκερ... Τώρα σιγά σιγά αρχίζουμε να βγάζουμε αξιόλογους νέους, θα βελτιωθούμε σίγουρα!

Πως κρίνεις την παρουσία του ΝΤ έως τώρα στην ομάδα?

Πολύ καλή. Βέβαια δεν τον βοηθάει το υλικό αλλά ότι μπορεί κάνει, ήμασταν και λίγο άτυχοι σε μερικά παιχνίδια αλλά μας το χρωστάει και ελπίζω να το ξεπληρώσει αργότερα σε ποιο σημαντικά παιχνίδια.


Ποιος είναι ο “δρόμος” για να γίνει καλύτερη η εθνική ομάδα κατά τη γνώμη σου?

Καλύτεροι προπονητές και όλα θα έρθουν!


Συμεών σε ευχαριστούμε πολύ