CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

22 Ιαν 2008

Β Εθνική

Β1
Πρώτος και με την βούλα πλέον ο Tseroki dream που έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην νέα ομάδα της Bayern Katerinis πετυχαίνοντας 4 γκολ σε κάθε ημίχρονο, την ώρα που η Cosmoteam επιβεβαίωνε πως είναι ο καλύτερος πελάτης της Makedonia F.C., μη μπορώντας να αποτρέψει την κλασική πλέον 3άρα που εισπράττει σε κάθε τους συνάντηση. Οι Λογιστές επικράτησαν της Pelasgiotida me 2-1 σε ένα αγώνα που απλά κέρδισε ο καλύτερος. Τελος η Andros SFP πέτυχε την πρώτη της νίκη στην κατηγορία απέναντι στους βαθμολογικά αδιάφορους speedeaters.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Bayern Katerinis - TSEROKI DREAM 0:8
Andros SFP - Speedeaters F.C 4:3
Λογιστές - Pelasgiotida 2:1
Cosmoteam - MAKEDONIA F.C. 0:3


B2
Και εδώ η κορυφή της κατηγορίας κλείδωσε για την Nova spiderman που πολύ δύσκολα επιβλήθηκε της ανώτερης και ποιοτικότερης Sistades F.C. με 0-1 αποδικύωντας περίτρανα πως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ο δεύτερος και μαθηματικά πλέον A.O.F.P. έκανε το καθήκον του κερδίζοντας εύκολα τον Orgasmatron με 4-1, και πλέον είναι αδιάφορος την τελευταία αγωνιστική. Η realkolossiou επικράτησε των Kopriton με 3-4 σε ένα εξαιρετικό αγώνα με διαρκής εναλλαγές στο σκορ. Η Ρεαλ Κατερίνης δεν μπόρεσε να κερδίσει τον keraunos, σε ένα αγώνα που μοιραστήκαν γκολ και βαθμοί καθώς ο αγώνας έληξε 2-2 και κανείς δεν μπορεί να είναι δυσαρετημένος.



Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
keraunos - ΡΕΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2:2
KOPRITES F.C. - realkolossiou 3:4
Sistides F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:1
A.O.F.P. - Orgasmatron FC 4:1


B3

Αέρα 3 βαθμών πήρε ο mafiozos στην B3, κάνοντας μία φανταστική εμφάνιση απέναντι στους Madboys και φιλοδωρώντας τους με μια τεσσάρα, καθώς στον άλλο αγώνα του ομίλου οι caloi glyfadas δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον osfp7 που θέλει πλάση θησεία στον δεύτερο γύρο να γλυτώσει τα μπαράζ και δίνει τον υπερπάντων αγών, και το ματς έληξε μοιραία 2-2. Ο speth έδειξε πως είναι ζωντανός και θα παλέψει μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχει να αποφύγει τα μπαράζ κερδίζοντας ευκολα 0-5 τον καταδικασμένο PAO. Τελος thermopiles – scorpions crete 2:2 σε καλό αγώνα που το αποτέλεσμα δεν ικανοπιει κανένα από τους δύο στο κυνήγι του osfp7.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Thermopiles - Scorpions Crete 2:2
P.A.O. - speth 0:5
mafiozos - Madboys F.C 4:0
caλoi glyfadas - osfp7 2:2



B4
Εκτός κούρσας πρωταθλήματος έμεινε ο fanatics που έδειχνε έρμεο στις λυσσαλέες ορέξεις του FC Prohoma, που απέδειξε για άλλη μία εβδομάδα πως και ο άγιος φοβέρα θέλει δείχνει πως οι παίκτες του λειτουργούν μόνο υπό καθεστώς τρομοκρατίας, Αφού το σκορ σταμάτησε στο 0-4 που δεν δικαιολογείται από τις φάσεις του αγώνα. Αντίθετα ο aporothimos glyfadas παίζοντας με την ομάδα του αδελφού του έδειχνε πιο χαλαρός και κέρδισε άνετα 2-0 τον Iero Lohos παίζοντας τον 69% (!!!!) του χρόνου στο μισό γήπεδο, σε ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα που οι μπουκ είχανε μπλοκάρει εδώ και μέρες. Η squadra da pappi κέρδισε και αυτή άνετα την Bifteki spor με το άνετο 3-0 που διαμορφώθηκε όμως στο δεύτερο ημίχρονο, και πλέον ελπίζει σε στραβοπάτημα του aprothimou για να σιτευτεί αυτός πρωταθλητής. Τελος Bazeloi Barboutsala 4:2 σε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Bazeloi - Barboutsala 4:2
Squadra Da Pappi - BIFTEKI SPOR 3:0
Aprothimos Glyfadas - Ieros Lohos 2:0
FANATICS - FC PROHOMA 0:4