CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

7 Ιαν 2008

Ρεπορτάζ Β Εθνικής

B1.
Σαν τρένο πάει η ομάδα της Tseroki Dream κατευθυνόμενη από τον tasel, καθώς κέρδισε και στην έδρα της pelasgiotida με 3-1 σε έναν ισορροπημένο αγώνα που ρόλο έπαιξε η ποιότητα των παικτών της Tseroki. Με αυτή την νίκη η Tseroki Dream σχεδόν εξασφαλίζει την πρώτη θέση του πρωταθλήματος καθώς οι επόμενοι 3 αγώνες είναι με τους 3 ουραγούς της βαθμολογίας, όπου αναμένεται να κάνει 3 εύκολες η δύσκολες νίκες. Οι speedeaters αιφνίδιασαν την MAKEDONIA FC καθώς προηγηθήκαν με γκόλ από τα αποδυτήρια καθως στο 6’ ήδη προηγούντο με 0-2. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν τίποτα παραπάνω από το να μειώσουν σε 1-2 στο 42. Τέλος άνετες νίκες έκαναν οι Λογιστές και η Cosmoteam στις έδρες τους, σκορπίζωντας έτσι τους 2 ουραγούς του ομίλου Bayern katerinis και Andros CFP, αντίστοιχα, με 6-0.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:
Pelasgiotida - TSEROKI DREAM 1:3
MAKEDONIA F.C. - Speedeaters F.C 1:2
Λογιστές - Bayern Katerinis 6:0
Cosmoteam - Andros SFP 6:0

B2.
Με 7 γκολ φιλοδώρησε η Nova Spiderman την Ρεαλ Κατερίνης, κάνοντας επίδειξη δύναμης ενόψει του derby κορυφής της επόμενης αγωνιστικής με τον A.O.F.P. που έδειξε κενά στην άμυνα του και δύσκολα κέρδισε στο 82 τους αξιόμαχους κοπρίτες με 3-2. Εγκριτοι αναλυτές του sokker πιστεύουν πως αυτόw θα είναι o αγώνας της χρονιάς που θα κρίνει τον πρωταθλητή της Β2. Τελος Orgasmatron και Sistades επικράτησαν άνετα της realkolossiou και του keraunos με 4-0 και 3-0 αντίστοιχα.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:
Nova Spiderman F.C. - ΡΕΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 7:0
Orgasmatron FC - realkolossiou 4:0
Sistides F.C. - keraunos 3:0
A.O.F.P. - KOPRITES F.C. 3:2

Β3.
Ξανά άλλαξε η κορυφή της βαθμολογίας στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Β3, καθώς ο mafiozos αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, καθώς προηγούμενος με 1-0 στο 9, χαλάρωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο kokoras, αφύπνισε τους παίκτες του, και στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας 2 τέρματα πήρε καθαρά το παιχνίδι. Την ίδια ώρα ο οι Madboys F.C. έκαναν το καθήκον τους κερδίζοντας 4-0 τους Scorpions Crete και με αυτόν τον τρόπο ξαναπήραν κεφάλι στην Β3.
Την Ανοδική του πορεία στον δεύτερο γύρο απέδειξε ο OSFP7 που δίκαια κέρδισε τον speth με 2-1 και δείχνει να ξεφεύγει από την ζώνη του υποβιβασμού ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα. Τελος ο ουραγός PAO δεν μπόρεσε παρά να χάσει με 4-1 από τους callous glyfadas με 4-1 που δεν το βαζουν κάτω και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες για το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:
Madboys F.C - Scorpions Crete 4:0
osfp7 - speth 2:1
mafiozos - Thermopiles 1:2
caλoi glyfadas - P.A.O. 4:1

Β4.
Ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε ο Aprothimos Glyfadas που αξιοποίησε στο έπακρο τους 3 βαθμούς που πήρε από τους Bazelous, κερδίζοντας τους με 2-0, και πλέον ισοβαθμεί με τον Fanatics που δεν μπόρεσε να κερδίσει την squadra da pappi σε ένα φτωχό σε σουτ ματς, που έληξε 1-1. Η squadra da pappi άνοιξε το σκορ στο 32 με γκολ του διεθνή Goundoulaki ενώ οι fanatics ισοφάρισαν στο 68 με γκολ του νεαρού Andriola. Όλα ανοικτά, λοιπόν παραμένουν στον όμιλο αφου μόλις 3 βαθμοί χωρίζουν την squadra da pappi που ομολογουμένος έχει το ευκολότερο πρόγραμμα από τους τρεις, παίζοντας με τους 3 ουραγούς της βαθμολογίας, ενώ την τελευταία αγωνιστική υπάρχει το derby μεταξύ Fanatics και Aprothimos Glyfadas.
O Ieros Lohos κέρδισε 4-2 τα Barboutsala και με αυτόν τον τρόπο διατήρησε τον αέρα 1 βαθμού, από την ζώνη υποβιβασμού που παλέυει με την FC Prohoma που τελικά κέρδισε με 8-0 την Bifteki Spor, και με αυτόν τον τρόπο εξευμένισε λίγο τον πρόεδρο Vamos3 που ειχε απειλήσει με παραίτηση την προηγούμενη αγωνιστική. Έγκυροι ρουφιάνοι μας, είπαν πως ο Vamos3 έκανε την εξής δήλωση στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα. «Όταν παίζετε έτσι σας νιώθω σαν παιδιά μου»
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:
Ieros Lohos - Barboutsala 4:2
FC PROHOMA - BIFTEKI SPOR 8:0
Aprothimos Glyfadas - Bazeloi 2:0
FANATICS - Squadra Da Pappi 1:1