CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

11 Ιαν 2008

Γ Εθνική 11η Αγωνιστική










Γ1

Η ισοπαλία 0-0 μεταξύ ΑΝΔΡΟΣ F.C & lunatics σε συνδυασμό με την δύσκολη νίκη του ARIS SALONIKA επί της AEK KATERINI με 3-2, έδωσε πλεονέκτημα 2 πόντων στον ARIS SALONIKA που μόλις 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε του ομίλου ίσως αποδειχθεί καθοριστικό. Οι κυανερυθροι πέτυχαν 3 τέρματα στην πολύ μεγάλης σημασίας νίκη τους επί των DOMINATORS_t35 και προετοιμάζονται πλέον για τα επόμενα παιχνίδια που μπορούν να τους διασφαλίσουν ακόμα και την παραμονή δίχως play off. Τέλος η Corolla νίκησε εύκολα τον Axileas Koridalloy με 3-0.

Προηγούμενη αγωνιστική:

DOMINATORS_t35 - κυανερυθροι

0:3

Corolla - Axileas Koridalloy

3:0

ARIS SALONIKA - AEK KATERINI

3:2

ΑΝΔΡΟΣ F.C - lunatics

0:0

Επόμενη αγωνιστική:

κυανερυθροι - lunatics


Axileas Koridalloy - AEK KATERINI


DOMINATORS_t35 - ΑΝΔΡΟΣ F.C


Corolla - ARIS SALONIKA


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 36.1ARIS SALONIKA 35.2ΑΝΔΡΟΣ F.C 31.5Corolla 29.8DOMINATORS_t35 29.1lunatics 27.9κυανερυθροι 25.4AEK KATERINI 24.7Axileas Koridalloy

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής ARIS SALONIKA ΑΝΔΡΟΣ F.C

Μέτριος Corolla lunatics DOMINATORS_t35

Αδύναμος AEK KATERINI κυανερυθροι Axileas Koridalloy

Γ2

Η νέα νίκη για την AEK CHIOS με 2-1 επί της A.E.K Sparta την διατήρησε στην πρώτη θέση αλλά η επιβλητική νίκη των Sithlords επί των Leeds Keas FC με 6-2 σίγουρα θα τους προβληματίσει εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής. Στο ντέρμπι της ουράς ο dodekanisiakos f.c έριξε ουσιαστικά την Hellas στην Δ εθνική μετά την εκτός έδρας νίκη του με 0-1. Τέλος Aristotelis F.C. και ITSPE μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Aristotelis F.C. - ITSPE

1:1

Sithlords - Leeds Keas FC

6:2

AEK CHIOS - A.E.K Sparta

2:1

Hellas - dodekanisiakos f.c

0:1

Επόμενη αγωνιστική:

ITSPE - dodekanisiakos f.c


Leeds Keas FC - A.E.K Sparta


Aristotelis F.C. - Hellas


Sithlords - AEK CHIOS


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 38.5Sithlords 36.6AEK CHIOS 34.4Leeds Keas FC 33.7ITSPE 32.3dodekanisiakos f.c 31.8Aristotelis F.C. 31.3A.E.K Sparta 28.7Hellas

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής AEK CHIOS Sithlords Leeds Keas FC

Μέτριος Aristotelis F.C. ITSPE dodekanisiakos f.c A.E.K Sparta

Αδύναμος Hellas

Γ3

Νίκες των πρωτοπόρων που δεν άλλαξαν τίποτα στην κορυφή της βαθμολογίας ήταν ο απολογισμός της 11ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο. Ο O.Φ.Η. επικράτησε του PANATHINAIKOS.F.C με 5-0, ο Φωστήρας Καισαριανής κέρδισε 3-0 την NEMESIS σε έναν αγώνα που κυριάρχησε πλήρως, ενώ ο Vationas f.c φιλοδώρησε με 5 τέρματα τον Gouakis FC που με την ήττα του αυτή βρέθηκε στην τελευταία βαθμολογική θέση. Τέλος σημαντική ισοπαλία απέσπασε ο Tiniacos F.C. από την KALLITHEA FC και ελπίζει για την παραμονή.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Tiniacos F.C. - KALLITHEA FC

1:1

O.Φ.Η. - PANATHINAIKOS.F.C

5:0

Gouakis FC - Vationas f.c

2:5

Φωστήρας Καισαρι - NEMESIS

3:0

Επόμενη αγωνιστική:

KALLITHEA FC - NEMESIS


PANATHINAIKOS.F.C - Vationas f.c


Tiniacos F.C. - Φωστήρας Καισαριανής


O.Φ.Η. - Gouakis FC


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 36.1O.Φ.Η. 33.3NEMESIS 32.7Vationas f.c 31.6PANATHINAIKOS.F.C 31.3Φωστήρας Καισαριανής 30.9Tiniacos F.C. 30.3KALLITHEA FC 27.5Gouakis FC

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής O.Φ.Η.

Μέτριος NEMESIS Tiniacos F.C. Φωστήρας Καισαριανής Vationas f.c KALLITHEA FC PANATHINAIKOS.F.C Gouakis FC

Γ4

Βόμβα μεγατόνων έσκασε στο στρατόπεδο των Madcows FC, με δράστη τον DIVINE EAGLE που με μόλις 3 σούτ στο τέρμα έκανε το 0-3!!! Το γοερό κλάμα του προέδρου των γηπεδούχων αδυνατεί να περιγράψει το μέγεθος της αναστάτωσης που προέκυψε μετά το τέλος του αγώνα. Ενδεικτικά θα αναφέρω πως ο πρόεδρος το απέδωσε σε μεταφυσικά φαινόμενα και διέταξε άμεσα να οριστεί ημερομηνία για αγιασμό. Εγώ θα πρότεινα να κάνει τον σταυρό του να κόψει βαθμούς την άλλη εβδομάδα ο DIVINE EAGLE από τον πρωτοπόρο πλέον ΠΑΣ Γιάννινα 1966 που έκανε μια επαγγελματική νίκη επί της Kavala με 0-2. Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ARIS MAKEDONIAS - AG.DIMITRIOS 4:0 και Kerasia Football C... - Trompes FC 5:0.

Προηγούμενη αγωνιστική:

ARIS MAKEDONIAS - AG.DIMITRIOS

4:0

Kavala - ΠΑΣ Γιάννινα 1966

0:2

Madcows FC - DIVINE EAGLE

0:3

Kerasia Football C... - Trompes FC

5:0

Επόμενη αγωνιστική:

AG.DIMITRIOS - Trompes FC


ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - DIVINE EAGLE


ARIS MAKEDONIAS - Kerasia Football C...


Kavala - Madcows FC


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 34.2Madcows FC 33.7Kavala 31.9DIVINE EAGLE 31.8ARIS MAKEDONIAS 31.3Kerasia Football Club 29.7ΠΑΣ Γιάννινα 1966 20.9AG.DIMITRIOS 19.4Trompes FC

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Μέτριος ARIS MAKEDONIAS Kavala Madcows FC DIVINE EAGLE ΠΑΣ Γιάννινα 1966 Kerasia Football Club

Φτωχός AG.DIMITRIOS Trompes FC

Γ5

Ο 5ος όμιλος δεν έκρυβε εκπλήξεις για τους πρωτοπόρους καθώς ο iraklis rotontas κέρδισε την enwsi με 3-0 ενώ η panaxaiki νίκησε έστω και δύσκολα την alagonia με 2-1. Η PENTELI F.C κέρδισε μόλις 0-2 τον ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΕΟΣ που μάλλον θα πρέπει να επικαλεστεί τις θεϊκές του ιδιότητες αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Τέλος ZOUK - holy trinity ήρθαν ισόπαλοι με 0 – 0 ένα αποτέλεσμα που βάση απόδοσης των δύο ομάδων κρίνεται καθόλα δίκαιο.

Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 36.9panaxaiki 34.6iraklis rotontas 32.8PENTELI F.C 32.5alagonia 30.3enwsi 30.0ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΕΟΣ 29.2holy trinity 28.9ZOUK

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής panaxaiki

Μέτριος PENTELI F.C iraklis rotontas ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΕΟΣ alagonia enwsi holy trinity

Αδύναμος ZOUK

Γ6

Σε έναν άτυπο διαγωνισμό ευστοχίας & παραγωγικότητας οι los patrone & * Galatas * ήρθαν ισόπαλοι με 5-5 στο μάτς που ξεχώρισε την 11η αγωνιστική του 6ου ομίλου. Το keratsini fc κέρδισε για δεύτερη φορά τον Apollon Kalamarias με 0-1. Οι δε πρωτοπόροι πέτυχαν σημαντικές νίκες ,ιδίως ο Agiaks of Epirus` Deerhunt... που παρότι προηγήθηκε γρήγορα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κέρδισε τελικά 0-1 την New Team CF που διαθέτει την 4η καλύτερη άμυνα του ομίλου αν και βρίσκεται στην προτελευταία θέση!!! Τέλος ο SC Alexander πέτυχε εύκολη νίκη επί των E-AME με 4-0.

Προηγούμενη αγωνιστική:

los patrone - * Galatas *

5:5

New Team CF - Agiaks of Epirus` ...

0:1

SC Alexander - E-AME

4:0

Apollon Kalamarias - keratsini fc

0:1

Επόμενη αγωνιστική:

* Galatas * - keratsini fc


Agiaks of Epirus` ... - E-AME


los patrone - Apollon Kalamarias


New Team CF - SC Alexander


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 34.7Apollon Kalamarias 33.4SC Alexander 31.9Agiaks of Epirus` Deerhunt... 31.3New Team CF 30.9* Galatas * 29.5E-AME 28.4los patrone 25.0keratsini fc

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής Apollon Kalamarias

Μέτριος SC Alexander E-AME New Team CF * Galatas * Agiaks of Epirus` Deerhunt... los patrone

Αδύναμος keratsini fc

Γ7

Αν υπάρχει μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει έστω και μαθηματικά τα play off για άνοδο αυτή είναι το apoel που μετά τη νίκη που πέτυχε με 1-0 επί των Selinia United σε συνδυασμό με την ισοπαλία 2-2 του Pao Kalamatas με τον Kassandros. Ο Black Hawk κέρδισε με 6-3 την ουραγό F.C. Fiasko ενώ ισόπαλοι ήρθαν οι Syros Club Football και FC Spartan με σκορ 2-2 σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Black Hawk - F.C. Fiasko

6:3

Syros Club Football - FC Spartan

2:2

Pao Kalamatas - Kassandros

2:2

apoel - Selinia United

1:0

Επόμενη αγωνιστική:

F.C. Fiasko - Selinia United


FC Spartan - Kassandros


Black Hawk - apoel


Syros Club Football - Pao Kalamatas


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 36.4apoel 35.7Pao Kalamatas 35.3Syros Club Football 34.2Selinia United 34.1Black Hawk 31.5FC Spartan 31.4F.C. Fiasko 31.0Kassandros

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής apoel Syros Club Football Selinia United

Μέτριος Kassandros F.C. Fiasko Pao Kalamatas Black Hawk FC Spartan

Γ8

Σημαντικές αλλαγές στον 8ο όμιλο καθώς η Remal Madrid μετά την ισοπαλία της με τον Φωστήρας με 1-1 ο πρόεδρος των τελευταίων μετονόμασε εν μια νυκτή την ομάδα σε Xavalencia F.C. Ο IONIKOS F.C.αντίθετα όχι μόνο δεν άλλαξε ονομασία αλλά κέρδισε 2-1 την aekara και προηγείται στην βαθμολογία με 2 πόντους. Ο pas giannina επιβλήθηκε με σκορ 4-1 στην Ένωση Βαμβακουργίας F.C. που αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα. Τέλος η M.U.F.C. καθάρισε τον Olympiakos F.C με συνοπτικές διαδικασίες με 0-4.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Φωστήρας - Remal Madrid

1:1

IONIKOS F.C. - aekara

2:1

Olympiakos F.C - M.U.F.C.

0:4

pas giannina - Ένωση Βαμβακουργ

4:1

Επόμενη αγωνιστική:

Xavalencia F.C. - Ένωση Βαμβακουργία...


aekara - M.U.F.C.


Φωστήρας - pas giannina


IONIKOS F.C. - Olympiakos F.C


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 35.8IONIKOS F.C. 35.2pas giannina 33.6Φωστήρας 33.5Xavalencia F.C. 31.4Ένωση Βαμβακουργίας F.C. 31.3Olympiakos F.C 30.0aekara 29.8M.U.F.C.

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής Φωστήρας pas giannina

Μέτριος Xavalencia F.C. IONIKOS F.C. Ένωση Βαμβακουργίας F.C. M.U.F.C.

Αδύναμος Olympiakos F.C aekara

Γ9

Στο GERAKAS FC Arena ο πρωτοπόρος του ομίλου κατάφερε και πίεσε στο μισό γήπεδο των φιλοξενούμενο και τελικά κέρδισε με 3-0 , μία κίτρινη κάρτα για των Eleytheroydaki ,σκόρερ με 1 γκόλ ο Koymparoylis ο οποίος είναι 2 με 20 γκολ φέτος και 2 γκολ ο Mitroiu. Ο PANATHINAIKOS FC έχασε στο 22 λεπτό των 1 του σκόρερ Kleopa Sagana o οποίος θα μείνει εκτός για 10 μέρες.
Στο lekgr Arena ο ''μέτριος'' Original έκανε την έκπληξη ,αν και με λιγότερα σουτ πέρασε μέσα από την καυτή έδρα του lekgr νικητής με τελικό αποτέλεσμα 0-2 ,η απρόσμενη αυτή ήττα απομάκρυνε τον γηπεδούχο σε 5 βαθμούς από τον 1 του ομίλου,στο παιγνίδι είχαμε 2 κίτρινες κάρτες για παίχτες του lekgr και ένα ελαφρύ τραυματισμό στο 56 λεπτό του kacper Wojda ,παίχτη του Original, όπου και έγινε αλλαγή, τα 2 γκολ έβαλε ο Tanski o οποίος έφτασε τα 12 φέτος .
Στο sokker`s stars Arena o αγώνας έληξε 1-1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό .Ο γηπεδούχος προηγήθηκε μόλις στο 6 λεπτό ενώ το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 83 λεπτό .Ο Gogolos τραυματίστηκε ελαφρά αλλά συνέχισε μέχρι το τέλος και ο Theodoridis έβαλε το γκολ για τους γηπεδούχους ενώ ο Mpasinas με το γκολ αυτό έφτασε στα 7 φέτος για τους φιλοξενούμενους.
Στο kantza Arena οι 2 bot ομάδες του ομίλου είχαν αγώνα με νικητή την Aspida Xanthis η οποία σκαρφάλωσε στην 6 θέση.
Λογικά και εκτός απροόπτων αποτελεσμάτων ο Gerakas θα κατακτήσει την 1 θέση και θα ανέβει χωρίς αγώνα μπαράζ στην Β Εθνική.
Η μάχη θα γίνει για την κατάκτηση της 4 θέσης ,το ντέρμπι την 12 αγωνιστική είναι το keraunoi-PANATHINAIKOS FC αφού λογικά ο νικητής αυτού του αγώνα παίρνει προβάδισμα για την 4 θέση , τα υπόλοιπα παιγνίδια είναι στάνταρ με νίκες για Geraka-Original-lekgr .

Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 35.8GERAKAS FC 34.8sokker`s stars 34.5lekgr 32.9Keraunoi 31.7Aspida Xanthis 29.6Original 28.1Panathinaikos F.C. 28.0Kantza

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής Keraunoi sokker`s stars GERAKAS FC lekgr

Μέτριος Panathinaikos F.C. Aspida Xanthis Original

ΑδύναμοςKantza

Γ10

Στραβοπατήματα για τους πρωτοπόρους στον 10ο όμιλο. Οι Gliglinoi F.C έχασαν 6-0 (σε ένα πολύ περίεργο αποτέλεσμα αφού κατέβασαν 2η ομάδα) από τους Cariolians. Ενώ ταυτόχρονα ο Pierikos 1961 σκόνταφτε στην έδρα του Super Paok με σκορ 2-2. Ισόπαλο ήρθε και το AMOULIANI STARS - ARIS F.C 1-1 ενώ η evolution# επικράτησε του ουραγού GSF Ethnikos με 0-2.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Super Paok - Pierikos 1961

2:2

AMOULIANI STARS - ARIS F.C

1:1

Cariolians - Gliglinoi F.C

6:0

GSF Ethnikos - evolution#

0:2

Επόμενη αγωνιστική:

Pierikos 1961 - evolution#


ARIS F.C - Gliglinoi F.C


Super Paok - GSF Ethnikos


AMOULIANI STARS - Cariolians


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 38.4Cariolians 32.9Pierikos 1961 32.4AMOULIANI STARS 31.0Gliglinoi F.C 28.9Super Paok 27.6ARIS F.C 26.9evolution# 15.3GSF Ethnikos

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής Cariolians AMOULIANI STARS

Μέτριος Pierikos 1961 Gliglinoi F.C Super Paok

Αδύναμος evolution# ARIS F.C

Απογοητευτικός GSF Ethnikos

Γ11

Αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα του 11ου ομίλου με νίκες για τα φαβορί και πρωτοπόρους στην βαθμολογία που συμπωματικά έπαιζαν όλοι εντός έδρας. Η διαφορά παραμένει στους 3 πόντους για τον AKANTHOS που έχει την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα του ομίλου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Προηγούμενη αγωνιστική:

klainmind - Leukimmi

7:0

Galatas F.C. - pao gt

3:1

F.C. LAMOGIA - Dip Ya Dip Looser

3:1

AKANTHOS - Alamana FC

3:1

Επόμενη αγωνιστική:

Leukimmi - Alamana FC


pao gt - Dip Ya Dip Looser


klainmind - AKANTHOS


Galatas F.C. - F.C. LAMOGIA


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 37.7AKANTHOS 35.8klainmind 35.3F.C. LAMOGIA Galatas F.C. 32.3pao gt 31.9Alamana FC 31.7Leukimmi 27.0Dip Ya Dip Looser

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής klainmind Galatas F.C. AKANTHOS

Μέτριος Alamana FC F.C. LAMOGIA pao gt

ΑδύναμοςDip Ya Dip Looser Leukimmi

Γ12

Η ομάδα μου η Red Emerald Utd. έκανε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο απέναντι στον Megas Alexandros Xirotopou μετά τη νίκη της με 0-3. Ο γηπεδούχος αδικείται από την τελική έκβαση του σκορ καθώς έχασε κλασσικές ευκαιρίες που εάν τις έκανε γκολ πιθανώς το αποτέλεσμα να ήταν πολύ διαφορετικό. Στα υπόλοιπα ματς νίκησαν τα φαβορί ο dare_for_me τον Hraklis Thymianwn με 3-1, ο GOIN` THROUGH τον Ampaliakos με 0-1 ενώ οι Cretan Minotaurs (μποτ) συνέτριψαν τους Yellow Fighters που εμφανίζονται πολύ αδύναμοι στην άμυνα.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Megas Alexandros X... - Red Emerald Utd.

0:3

Ampaliakos - GOIN` THROUGH

0:1

dare_for_me - Hraklis Thymianwn

3:1

Cretan Minotaurs - Yellow Fighters

4:1

Επόμενη αγωνιστική:

Red Emerald Utd. - Yellow Fighters


GOIN` THROUGH - Hraklis Thymianwn


Megas Alexandros X... - Cretan Minotaurs


Ampaliakos - dare_for_me


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 34.2dare_for_me 34.1Megas Alexandros Xirotopou 33.6Red Emerald Utd. 31.2GOIN` THROUGH 29.5Yellow Fighters 29.3Hraklis Thymianwn 28.4Cretan Minotaurs 26.0Ampaliakos

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Μέτριος GOIN` THROUGH Megas Alexandros Xirotopou dare_for_me Red Emerald Utd. Cretan Minotaurs

Αδύναμος Hraklis Thymianwn Yellow Fighters Ampaliakos

Γ13

Στον 13ο όμιλο τα πράγματα λίγο πολύ έχουν ξεκαθαρίσει, η Dream Team F.C. δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση παρότι έφερε ισοπαλία 4-4 με το Xatzikiriakio City σε ένα μάτς που οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-4 αλλά δεν κέρδισαν τελικά. Το μποτ έκπληξη το korwpifc συνέτριψε 4-1 τους BAKEROS CITY το Bogiati νίκησε 2-0 το ontario ενώ ο blackandwhitehawk κέρδισε 2-0 τους ουραγούς boya piwmena fc.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Dream Team F.C. - Xatzikiriakio City

4:4

korwpifc - BAKEROS CITY

4:1

Bogiati - ontario

2:0

blackandwhitehawk - boya piwmena fc

2:0

Επόμενη αγωνιστική:

Xatzikiriakio City - boya piwmena fc


BAKEROS CITY - ontario


Dream Team F.C. - blackandwhitehawk


korwpifc - Bogiati


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 35.9Dream Team F.C. 34.1Bogiati 33.3Xatzikiriakio City 31.4blackandwhitehawk 30.3ontario 30.2boya piwmena fc 29.6BAKEROS CITY 28.2korwpifc

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής Dream Team F.C.

Μέτριος Bogiati BAKEROS CITY ontario korwpifc Xatzikiriakio City blackandwhitehawk

Αδύναμος boya piwmena fc

Γ14

Από τους πιο αμφίρροπους ομίλους της Γ εθνικής είναι ο 14ος. Σε αυτή την αγωνιστική τα φαβορί όμως επικράτησαν. Ειδικά η νίκη του GNR13 επί της SANTA4EVER με 3-1 ισοδυναμεί με πρωτάθλημα αφού οι 7 βαθμοί διαφορά σε 3 αγωνιστικές δύσκολα καλύπτονται. Η FC Korinthos έκανε το καθήκον της απέναντι στον TYDEAS επικρατώντας με 1-0 και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες της. Η Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ έβαλε υποθήκη για την 4η προνομιούχο θέση μετά την επικράτηση της επί του AIAS F.C με 3-1. Η AEK KATERINI F.C έκανε καθαρό διπλό με 0-3 επί της Real Defence.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Real Defence - AEK KATERINI F.C

0:3

GNR13 - SANTA4EVER

3:1

Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗ - AIAS F.C

3:1

FC Korinthos - TYDEAS

1:0

Επόμενη αγωνιστική:

AEK KATERINI F.C - TYDEAS


SANTA4EVER - AIAS F.C


Real Defence - FC Korinthos


GNR13 - Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 34.8TYDEAS 34.6Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 33.8AIAS F.C 33.2AEK KATERINI F.C 32.6GNR13 31.6FC Korinthos 29.0SANTA4EVER 27.6Real Defence

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ GNR13

Μέτριος AIAS F.C TYDEAS FC Korinthos SANTA4EVER AEK KATERINI F.C Real Defence

Γ15

Μια παρόμοια κατάσταση επικρατεί στον 15ο όμιλο. Οι νίκες των Dr. Killer επί των M.Aleksandros Vafioxwriou με 2-0 αλλά και της N.IONIA FC επί των Fournoi Argolidas με 3-0, διατήρησαν την μεταξύ τους διαφορά των 7 βαθμών. Νίκη στο γκολ για τον Aris FC με 2-1 ενώ φοβερό ματς έγινε μεταξύ Achaios FC - P.A.S. Korinthos όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-3 κάνοντας μόλις 4 σούτ στο τέρμα!!!!

Προηγούμενη αγωνιστική:

Achaios FC - P.A.S. Korinthos

2:3

N.IONIA FC - Fournoi Argolidas

3:0

Dr. Killer - M.Aleksandros Vafi...

2:0

Aris FC - Neverland Islands

2:1

Επόμενη αγωνιστική:

P.A.S. Korinthos - Neverland Islands


Fournoi Argolidas - M.Aleksandros Vafi...


Achaios FC - Aris FC


N.IONIA FC - Dr. Killer


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 32.8Achaios FC 32.6Aris FC 31.5Dr. Killer 30.7P.A.S. Korinthos 30.3N.IONIA FC 29.4M.Aleksandros Vafioxwriou 28.5Fournoi Argolidas 26.4Neverland Islands

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Μέτριος Achaios FC P.A.S. Korinthos N.IONIA FC Aris FC M.Aleksandros Vafioxwriou Fournoi Argolidas

Αδύναμος Dr. Killer Neverland Islands

Γ16

Κανονικά η αγωνιστική αυτή πρέπει να επαναληφθεί στον 16ο όμιλο καθώς είναι φανερό πως κάποιο λάθος υπάρχει στο match engine!!! Φυσικά δεν μπορεί να εξηγηθεί η νίκη του γλετζέ της κατηγορίας της ομάδας – μπυραρίας με 1-8!!!!!!!! Επί των super stars ellados. Βασικά εάν δεν υπάρχει bug στο engine πρέπει να μιλάμε για το απόλυτο στήσιμο. Κάποιος από την άμυνα των γηπεδούχων μάλλον τα άρπαξε πολύ χοντρά !!!. Στα υπόλοιπα μάτς ξεχώρισε η νίκη του Karaiskakis Mavromatiou επί του SOTOVIC με 2-1 που ξεκαθάρισε και μαθηματικά την πρώτη θέση. Η FILOTI επικράτησε πολύ δύσκολα επί της psarotaverna με 5-4, ενώ η Florina FC επικράτησε με 3-1 του PAOK94.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Florina FC - PAOK94

3:1

FILOTI - psarotaverna

5:4

super stars ellados - FC Tsoukou-tsoukou...

1:8

Karaiskakis Mavrom... - SOTOVIC

2:1

Επόμενη αγωνιστική:

PAOK94 - SOTOVIC


psarotaverna - FC Tsoukou-tsoukou...


Florina FC - Karaiskakis Mavrom...


FILOTI - super stars ellados


Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 36.8Karaiskakis Mavromatiou 33.5super stars ellados 33.3FC Tsoukou-tsoukou Utd 33.1FILOTI 31.7Florina FC 31.3PAOK94 31.2SOTOVIC 30.8psarotaverna

Μέσο επίπεδο ομάδας:

Επαρκής Karaiskakis Mavromatiou

Μέτριος FC Tsoukou-tsoukou Utd FILOTI super stars ellados SOTOVIC psarotaverna Florina FC PAOK94