CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

11 Δεκ 2007

Β Εθνική


Β1

O Tseroki Dream ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, καθώς με όπλο την πολύ καλή του επίθεση, επικράτησε εκτός έδρας με σκόρ 3-4 επί της Cosmoteam και οδηγεί την κούρσα στον πρώτο όμιλο. Σημαντική νίκη πέτυχαν οι Λογιστές με 3-1 επί των Speadeaters FC και παρέμειναν ζωντανοί στο κόλπο της ανόδου. Στα υπόλοιπα αποτελέσματα η Pelasgiotida παραμένει σε ανοδική πορεία και πέτυχε μια εύκολη νίκη 4-2 επί της Andros CFP της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου. Η προβληματική της όμως άμυνα πιθανώς δεν θα της επιτρέψει να κάνει όνειρα για κάτι περισσότερο από ένα καλό πλασάρισμα στις θέσεις των Play off. Τέλος η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο MAKEDONIA F.C. Arena όπου η γηπεδούχος έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε με 2-3 από την Bayern Κατερίνης ομάδα που έχει την 2η χειρότερη άμυνα αλλά και επίθεση του ομίλου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Cosmoteam - TSEROKI DREAM 3:4

Λογιστές - Speedeaters F.C 3:1

MAKEDONIA F.C. - Bayern Katerinis 2:3

Pelasgiotida - Andros SFP 4:2

Με δεδομένη την ποιότητα των Λογιστών, Cosmoteam και την πολύ καλή άμυνα της Μακεδονία F.C. o όμιλος παραμένει ανοικτός. Καθοριστική είναι η επόμενη αγωνιστική καθώς εάν δεν έχει απώλειες βαθμών ο πρωτοπόρος Tseroki Dream αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα.

Β2

Ο 2ος όμιλος της Β εθνικής είναι και ο πιο αμφίρροπος έως τώρα καθώς με το τέλος του πρώτου γύρου υπάρχουν 3 ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Οι AOFP και Orgasmatron FC έχουν από 16 βαθμούς και η Nova Spiderman FC από 15 βαθμούς αντίστοιχα ενώ o Keraunos ακολουθεί με 12 βαθμούς . Το τοπίο για την άνοδο λογικά θα ξεκαθαρίσει τις τελευταίες αγωνιστικές όπου και θα παίξουν οι πρωτοπόροι μεταξύ τους. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πλασάρισμα για τα Play Off καθώς τις θέσεις 5-8 χωρίζουν μόλις 3 πόντοι. Ο μόνος θεωρητικά αδιάφορος είναι ο Keraunos που έχει εξασφαλίσει την 4η θέση και πιθανώς να παίξει ρόλο κλειδί και στην άνοδο αλλά και στον υποβιβασμό.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

A.O.F.P. - ΡΕΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 5:0

Sistides F.C. - realkolossiou 0:1

Orgasmatron FC - keraunos 3:0

Nova Spiderman F.C. - KOPRITES F.C. 4:2

Β3

Μάχη για δύο μοιάζει ο 3ος όμιλος της Β’ Εθνικής δεδομένης της διαφοράς των 8 και 6 πόντων που έχουν αποσπαστεί οι Madboys F.C. και Mafiozos αντίστοιχα από τους Scorpions Crete, μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής. Οι Madboys F.C. έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση αλλά κυρίως την καλύτερη άμυνα του ομίλου ενώ ο Mafiozos διαθέτει την καλύτερη επίθεση και τον πρώτο σκόρερ του ομίλου. Οι Scorpions Crete, caλoi glyfadas, osfp7 και speth θα παλέψουν για την 4η προνομιούχο θέση του ομίλου. Ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η μάχη της ουράς για την παραμονή μεταξύ Thermopiles και P.A.O., όπου ο τελευταίος με την χειρότερη επίθεση του ομίλου (μόλις 4 Γκόλ) θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο για να αποφύγει την τελευταία θέση.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

caλoi glyfadas - Scorpions Crete 0:3

mafiozos - speth 3:1

osfp7 - Thermopiles 2:3

Madboys F.C - P.A.O. 3:0

Β4

Το δυνατότερο πρωτάθλημα της Β εθνικής γίνεται στον 4ο όμιλο. Πρώτη και μοναδική αήττητη ομάδα έως τώρα οι Fanatics με 17 πόντους ενώ στη 2η θέση και σε απόσταση αναπνοής μόλις 1 πόντο πίσω ακολουθεί η Squadra Da Pappi με 16 πόντους. Την πορεία τους παρακολουθούν “διακριτικά” περιμένοντας να εκμεταλλευτούν τις όποιες απώλειες οι FC PROHOMA και Aprothymos Glyfadas με 12 πόντους. Οι Ieros Lohos, Bazeloi και Barboutsala αγωνίζονται με κύριο στόχο το καλύτερο πλασάρισμα στα Play Off ενώ η απογοήτευση του ομίλου και εν γένει της Β εθνικής ακούει στο όνομα BIFTEKI SPOR που με 0 πόντους μετά από 7 αγώνες και 7 – 26 τέρματα φλερτάρει με τον απευθείας υποβιβασμό στην Γ εθνική.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

FANATICS - Barboutsala 2:1

Aprothimos Glyfadas - BIFTEKI SPOR 1:0

FC PROHOMA - Bazeloi 4:0

Ieros Lohos - Squadra Da Pappi 0:2