CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

12 Δεκ 2007

Γ Εθνική


Με αφορμή το τέλος του πρώτου γύρου και μετά από προτροπή ορισμένων φίλων, επιχειρούμε μια μικρή ανάλυση των ομίλων της Γ Εθνικής.

Γ1

Ο ARIS SALONIKA (καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα) προηγείται στην βαθμολογία του 1ου ομίλου με 19 βαθμούς ακολουθούμενος μόλις 2 πόντους πίσω από τον ΑΝΔΡΟΣ F.C. με την πρώτη θέση του ομίλου πιθανότατα να ξεκαθαρίζει την τελευταία αγωνιστική στον μεταξύ τους αγώνα. Την μάχη της παραμονής – μέσω συμμετοχής στα Play Off, θα διεκδικήσουν οι Axileas Koridalloy και AEK KATERINI. Τέλος μεταξύ των DOMINATORS_t35, lunatics, κυανερυθροι και Corolla θα “παιχτεί” η 3η και 4η θέση του ομίλου που διασφαλίζει μια “αναίμακτη” παραμονή.

Προηγούμενη αγωνιστική:

ΑΝΔΡΟΣ F.C - κυανερυθροι

2:0

ARIS SALONIKA - Axileas Koridalloy

5:0

Corolla - AEK KATERINI

0:1

DOMINATORS_t35 - lunatics

4:1

Επόμενη αγωνιστική:

κυανερυθροι - ΑΝΔΡΟΣ F.C

Axileas Koridalloy - ARIS SALONIKA

AEK KATERINI - Corolla

lunatics - DOMINATORS_t35

Γ2

Μπορεί η AEK CHIOS να έχει πάρει 15 πόντους έως τώρα και να έχει ένα μικρό προβάδισμα 2 βαθμών στον 2ο όμιλο αλλά καταδιώκεται από 3!!! ομάδες Sithlords, A.E.K Sparta, και ITSPE που βρίσκονται σε απόσταση 2 – 3 βαθμών. Ταυτόχρονα, οι Leeds Keas FC, Aristotelis F.C. και dodekanisiakos f.c κοιτούν ήδη το καλό πλασάρισμα ενώ η Hellas με μόλις 3 πόντους και 2-21 τέρματα προσεύχεται για ένα μικρό θαύμα. Πρόκειται για το δυνατότερο πρωτάθλημα της κατηγορίας έως τώρα.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Hellas - ITSPE

0:1

AEK CHIOS - Leeds Keas FC

5:1

Sithlords - A.E.K Sparta

1:3

Aristotelis F.C. - dodekanisiakos f.c

1:1

Επόμενη αγωνιστική:

ITSPE - Hellas

Leeds Keas FC - AEK CHIOS

A.E.K Sparta - Sithlords

dodekanisiakos f.c - Aristotelis F.C.

Γ3

Όταν ο Φωστήρας Καισαριανής έχει 7 στα 7 και τέρματα 26-6 ενώ ο δεύτερος O.Φ.Η. είναι σε απόσταση 3 πόντων και τον έχει κερδίσει 1-3 εκτός έδρας τότε μάλλον πρέπει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Β Εθνική από τώρα. Ο O.Φ.Η. δεν θα τα παρατήσει αλλά πρέπει να μην έχει άλλες απώλειες να καλύψει την διαφορά τερμάτων και κυρίως να κερδίσει εκτός έδρας τον Φωστήρας Καισαριανής … δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όσον αφορά την παραμονή Gouakis FC, PANATHINAIKOS.F.C και Tiniacos F.C. κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα

Προηγούμενη αγωνιστική:

Φωστήρας Καισαρι - KALLITHEA FC

1:0

Gouakis FC - PANATHINAIKOS.F.C

4:3

O.Φ.Η. - Vationas f.c

3:1

Tiniacos F.C. - NEMESIS

1:1

Επόμενη αγωνιστική:

KALLITHEA FC - Φωστήρας Καισαριανής

PANATHINAIKOS.F.C - Gouakis FC

Vationas f.c - O.Φ.Η.

NEMESIS - Tiniacos F.C.

Γ4

Μακράν ο πιο αγαπημένος μου όμιλος μετά τον Γ12. Εδώ οι Madcows FC “νόμιζαν” μετά τις νίκες των πρώτων αγωνιστικών πως θα κάνουν ένα υγιεινό περίπατο μέχρι την Β εθνική. Όμως υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο, στην συγκεκριμένη περίπτωση τους ΠΑΣ Γιάννινα 1966, οι οποίοι τους “κολάτσισαν” μέσα στην έδρα τους με χαρακτηριστική άνεση 0-2 και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Όπως όμως μας δήλωσε ο μέγας πρόεδρος - μάνατζερ – τεχνικός διευθυντής - προπονητής madcow “Τίποτα δεν έχει κριθεί …” Αισιοδοξία η απλώς δεν έχει συνέλθει από την κυριακάτικη κηδεία? Το μέλλον θα δείξει. Σε στάση αναμονής βρίσκεται η Kerasia Football Club που με ένα ωραίο χικάκι στο επερχόμενο σούπε(ρ) ντέρμπυ του ομίλου, και δική της νίκη πλησιάζει στους 3 πόντους την κορυφή και μπορεί με νίκη επί των ΠΑΣ Γιάννινα 1966 να βρεθεί ακόμα και πρώτη. Στον πάτο του ομίλου βρίσκονται οι AG.DIMITRIOS και Trompes FC με μόλις ένα πόντο (που ναι πολύ καλά μαντέψατε τον πήραν στο μεταξύ τους αγώνα) και τέρματα 2-31 και 2-35 αντίστοιχα!!!!

Προηγούμενη αγωνιστική:

Kerasia Football C... - AG.DIMITRIOS

7:0

Madcows FC - ΠΑΣ Γιάννινα 1966

0:2

Kavala - DIVINE EAGLE

1:1

ARIS MAKEDONIAS - Trompes FC

2:0

Επόμενη αγωνιστική:

AG.DIMITRIOS - Kerasia Football C...

ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Madcows FC

DIVINE EAGLE - Kavala

Trompes FC - ARIS MAKEDONIAS

Γ5

Ο iraklis rotontas προηγέιται με 3 πόντους, είναι αήττητος, αλλά έχει και 3 ισοπαλίες οπότε οι alagonia και PENTELI F.C που ακολουθούν έχουν δικαίωμα στην ελπίδα. Από τη θέση 4 έως 8 γίνεται πραγματικά χαμός αφού ο 4ος και ο 8ος έχουν 3 πόντους διαφορά ως εκ τούτου οποιαδήποτε πρόβλεψη κρίνεται επισφαλής. Πολύ κλειστός όμιλος από κάθε άποψη.

Προηγούμενη αγωνιστική:

ZOUK - enwsi

2:4

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΕΟΣ - alagonia

1:2

panaxaiki - PENTELI F.C

4:1

iraklis rotontas - holy trinity

2:0

Επόμενη αγωνιστική:

enwsi - ZOUK

alagonia - ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΕΟΣ

PENTELI F.C - panaxaiki

holy trinity - iraklis rotontas

Γ6

Με τον SC Alexander να είναι το φαβορί για άνοδο στην Β εθνική, οι Agiaks of Epirus` Deerhunters. , Apollon Kalamarias και * Galatas *, μάλλον κάνουν από τώρα σχέδια για την νέα σαιζόν. Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει η μάχη για την παραμονή με τους los patrone, keratsini fc, E-AME και New Team CF να είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και να τους χωρίζουν μόλις 3 πόντοι.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Apollon Kalamarias - * Galatas *

3:1

SC Alexander - Agiaks of Epirus` ...

2:2

New Team CF - E-AME

4:1

los patrone - keratsini fc

4:2

Επόμενη αγωνιστική:

* Galatas * - Apollon Kalamarias

Agiaks of Epirus` ... - SC Alexander

E-AME - New Team CF

keratsini fc - los patrone

Γ7

Οι apoel, Pao Kalamatas, Kassandros διεκδικούν την άνοδο, και στους μεταξύ τους αγώνες τα αποτελέσματα είναι συνήθως απρόσμενα. Οι Selinia United και F.C. Fiasko θα παλέψουν για την παραμονή με τους πρώτους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα καθώς οι αντίπαλοι τους είναι μποτ αλλά με επίθεση να βάζει μόλις 4 γκόλ … θα ζοριστούν. Οι Black Hawk, FC Spartan και Syros Club Football είναι καλοστημένες ομάδες με ισσοροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας αλλά λόγω των βαθμολογικών τους απωλειών θα κοιτάξουν ένα καλό πλασάρισμα για τα play off και θα παραμείνουν στην κατηγορία σχετικά εύκολα.

Προηγούμενη αγωνιστική:

apoel - F.C. Fiasko

4:1

Pao Kalamatas - FC Spartan

4:3

Syros Club Football - Kassandros

3:1

Black Hawk - Selinia United

0:2

Επόμενη αγωνιστική:

F.C. Fiasko – apoel

FC Spartan - Pao Kalamatas

Kassandros - Syros Club Football

Selinia United - Black Hawk

Γ8

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, οι Remal Madrid και IONIKOS F.C. θα κυνηγήσουν την άνοδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική, με όπλο την πολύ καλή τους άμυνα. Οι Φωστήρας, pas giannina, Ένωση Βαμβακουργίας F.C. και M.U.F.C. παίζουν για τις θέσεις 3 και 4 που διασφαλίζουν την παραμονή χωρίς play off. Ο Olympiakos F.C θα τα παίξει όλα για όλα στα play off και η aekara μάλλον έχει ήδη πέσει στη Δ εθνική …

Προηγούμενη αγωνιστική:

pas giannina - Remal Madrid

0:4

Olympiakos F.C - aekara

2:0

IONIKOS F.C. - M.U.F.C.

2:1

Φωστήρας - Ένωση Βαμβακουργ

4:2

Επόμενη αγωνιστική:

Remal Madrid - pas giannina

aekara - Olympiakos F.C

M.U.F.C. - IONIKOS F.C.

Ένωση Βαμβακουργία... - Φωστήρας

Γ9

Ο GERAKAS FC έχει ήδη ανέβει αφού έχει 5 πόντους διαφορά και τέρματα 28-2 (καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα) μοιάζει διαδικαστικό το ζήτημα. Οι lekgr και Original θα περιμένουν στραβοπατήματα του GERAKAS FC, θα δουλέψουν για να βελτιώσουν τις ομάδες τους και ίσως να επενδύσουν στο μέλλον. Ο μεγάλος χαμός θα γίνει στην ουρά αφού Aspida Xanthis, Panathinaikos F.C., Keraunoi, sokker`s stars και Kantza έχουν 7,6,5,5 και 5 βαθμούς αντίστοιχα!!! Ποιός θα πέσει? Ζόρικα τα πράγματα …

Προηγούμενη αγωνιστική:

Kantza - Original

2:6

GERAKAS FC - Keraunoi

2:1

sokker`s stars - Panathinaikos F.C.

0:0

lekgr - Aspida Xanthis

3:0

Επόμενη αγωνιστική:

Original - Kantza

Keraunoi - GERAKAS FC

Panathinaikos F.C. - sokker`s stars

Aspida Xanthis - lekgr

Γ10

Στον Γ10 δεν έχει κανείς άγχος για το ποιος θα υποβιβαστεί. Αφού υπάρχει στον όμιλο το μποτ της φάπας GSF Ethnikos που με τους 0 πόντους και τέρματα 0-43 απλώς μαγεύει… Στην κορυφή όμως οι Gliglinoi F.C, Pierikos 1961 και Cariolians δεν έχουν μεγάλες διαφορές και τα μεταξύ τους παιχνίδια θα καθορίσουν την άνοδο. Οι AMOULIANI STARS και Super Paok θα παίξουν για την 4η προνομιούχο θέση και οι evolution# και ARIS F.C περιμένουν τον αντίπαλο τους στα play off.

Προηγούμενη αγωνιστική:

GSF Ethnikos - Pierikos 1961

0:10

Cariolians - ARIS F.C

2:0

AMOULIANI STARS - Gliglinoi F.C

0:1

Super Paok - evolution#

1:1

Επόμενη αγωνιστική:

Pierikos 1961 - GSF Ethnikos

ARIS F.C - Cariolians

Gliglinoi F.C - AMOULIANI STARS

evolution# - Super Paok

Γ11

Γιατί να μην είμαι ο AKANTHOS ? να έχω εξασφαλίσει μια θέση στα play off για την άνοδο στην Β εθνική με το τέλος του πρώτου γύρου? Οι F.C. LAMOGIA, Alamana FC και Galatas F.C. είχαν πολλές βαθμολογικές απώλειες και έμειναν αρκετά πίσω. Οι υπόλοιποι klainmind, pao gt και Leukimmi θα προσπαθήσουν για το καλύτερο πλασάρισμα ενώ η Dip Ya Dip Looser θα πρέπει να βάλλουν και κανένα γκόλ εάν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Προηγούμενη αγωνιστική:

AKANTHOS - Leukimmi

5:0

F.C. LAMOGIA - pao gt

4:3

Galatas F.C. - Dip Ya Dip Looser

4:0

klainmind - Alamana FC

2:1

Επόμενη αγωνιστική:

Leukimmi - AKANTHOS

pao gt - F.C. LAMOGIA

Dip Ya Dip Looser - Galatas F.C.

Alamana FC - klainmind

Γ12

Αυτός είναι ο όμιλος μου οπότε καταλαβαίνετε πως τα σχόλια είναι λίγο υποκειμενικά. Εδώ η ομάδα μου η Red Emerald Utd., έχει κάνει την έκπληξη ως πρωτάρα στην κατηγορία, και έχει 7 στα 7 με το τέλος του πρώτου γύρου. Η επιτυχία είναι σημαντική εάν σκεφτεί κανείς πως οι dare_for_me και Megas Alexandros Xirotopou είναι ανώτερες ποιοτικά ομάδες και κυρίως πιο έμπειρες στην κατηγορία. Παρόλα ταύτα ο όμιλος θα μείνει ανοικτός για αρκετές αγωνιστικές ακόμα γιατί ανάμεσα μας κυκλοφορεί και μια ομάδα μποτ που μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές η Cretan Minotaurs (με τον πρώτο σκόρερ του ομίλου με 17!!!! Τέρματα) Οι Red Emerald Utd., dare_for_me (που διαθέτει πολύ καλή επίθεση) αλλά και Megas Alexandros Xirotopou (με το φοβερό του τέρμα) θα παίξουν για την άνοδο. Ο Hraklis Thymianwn θα πέσει εύκολα η δύσκολα και οι GOIN` THROUGH (που έχουν ένα ταλαντούχο γκολτζή και έξυπνη τακτική) Ampaliakos, και Yellow Fighters (απρόσμενη η απόδοση και βαθμολογική τους θέση) και Cretan Minotaurs θα παλέψουν για την τέταρτη θέση και το καλύτερο πλασάρισμα.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Cretan Minotaurs - Red Emerald Utd.

1:2

dare_for_me - GOIN` THROUGH

3:1

Ampaliakos - Hraklis Thymianwn

2:2

Megas Alexandros X... - Yellow Fighters

2:0

Επόμενη αγωνιστική:

Red Emerald Utd. - Cretan Minotaurs

GOIN` THROUGH - dare_for_me

Hraklis Thymianwn - Ampaliakos

Yellow Fighters - Megas Alexandros X...

Γ13

Άλλο ένα ακλόνητο φαβορί για άνοδο βρίσκεται στον Γ13, πρόκειται για την Dream Team F.C. που προηγείται με 7 πόντους διαφορά από τον δεύτερο Xatzikiriakio City. Ο τελευταίος μαζί με τους Bogiati, korwpifc, BAKEROS CITY και blackandwhitehawk παίζουν για το καλύτερο πλασάρισμα με τους 2 πρώτους να έχουν τις πιο ποιοτικές ομάδες. Το ontario έχει επιτύχει μόλις 3 τέρματα και θα ήταν με το ένα πόδι στην Δ εθνική αλλά τα boya piwmena fc θέλουν να πέσουν επειγόντως …

Προηγούμενη αγωνιστική:

blackandwhitehawk - Xatzikiriakio City

1:1

Bogiati - BAKEROS CITY

1:1

korwpifc - ontario

0:0

Dream Team F.C. - boya piwmena fc

4:1

Επόμενη αγωνιστική:

Xatzikiriakio City - blackandwhitehawk

BAKEROS CITY - Bogiati

ontario - korwpifc

boya piwmena fc - Dream Team F.C.

Γ14

Και εδώ ο GNR13 είναι το αφεντικό του ομίλου με 6 πόντους διαφορά από τον 2ο. Οι Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, TYDEAS και FC Korinthos έχουν ισσοροπία σε επίθεση και άμυνα οι δε 2 πρώτοι έχουν ατομική μέση απόδοση υψηλότερη του πρωτοπόρου αλλά η Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ δέχεται αρκετά τέρματα ενώ ο TYDEAS έχει πρόβλημα στο γκόλ. Ο SANTA4EVER πέφτει αύτανδρος ενώ οι AEK KATERINI F.C, AIAS F.C (Πολυτιμότερη ομάδα στην Ελλάδα!!!) και Real Defence θα προσπαθήσουν να αναρριχηθούν στην βαθμολογία για να έχουν καλύτερους αντιπάλους στα play off.

Προηγούμενη αγωνιστική:

FC Korinthos - AEK KATERINI F.C

2:0

Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗ - SANTA4EVER

3:1

GNR13 - AIAS F.C

3:2

Real Defence - TYDEAS

1:3

Επόμενη αγωνιστική:

AEK KATERINI F.C - FC Korinthos

SANTA4EVER - Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

AIAS F.C - GNR13

TYDEAS - Real Defence

Γ15

Ο Dr. Killer έχει άμυνα που σκοτώνει αλλά και N.IONIA FC δεν πάει πίσω. Η διαφορά όμως που έχει δημιουργήσει έως τώρα ο Dr. Killer τον χρίζει φαβορί για την άνοδο. Achaios FC, Aris FC και Fournoi Argolidas θα παλέψουν για τις θέσεις 3 και 4. Οι P.A.S. Korinthos και M.Aleksandros Vafioxwriou ετοιμάζονται για τα play off ενώ τα Neverland Islands έχουν ήδη υποβιβαστεί.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Aris FC - P.A.S. Korinthos

0:0

Dr. Killer - Fournoi Argolidas

3:0

N.IONIA FC - M.Aleksandros Vafi...

1:1

Achaios FC - Neverland Islands

2:1

Επόμενη αγωνιστική:

P.A.S. Korinthos - Aris FC

Fournoi Argolidas - Dr. Killer

M.Aleksandros Vafi... - N.IONIA FC

Neverland Islands - Achaios FC

Γ 16

Αυτός ο όμιλος δεν θα είχε καθόλου ενδιαφέρον καθώς άνοδος και παραμονή έχουν ξεκαθαρίσει ήδη. Ο Karaiskakis Mavromatiou έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο ενώ η Florina FC θα χρειαστεί μεγάλη επιθετική ενίσχυση για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η πεμπτουσία όμως του ομίλου ακούει στο όνομα FC Tsoukou-tsoukou Utd δεν είναι μόνο το τραγελαφικό όνομα, που όντως περιγράφει με ακρίβεια το κατσιαπλιάδικο ποδόσφαιρο που αποδίδει αυτή η ομάδα. Δεν είναι η αστεία γκολ που δέχεται κάθε αγωνιστική. Είναι το μεγαλείο της τακτικής αμπαλοσύνης του προπονητή της που με κάνει να προτρέψω όσους έχασαν έστω και ένα βαθμό από αυτή την ομάδα απλώς να εγκαταλείψουν το άθλημα και να ασχοληθούν με κάτι άλλο. (Παρεμπιπτόντως ίσως πρέπει να το σκεφτώ και εγώ που μάζεψα 4 μπαλάκια από τον φίλο μου τον mouf στο κύπελο…) Στην ουσία τώρα FC Tsoukou-tsoukou Utd, super stars ellados, SOTOVIC, PAOK94 και FILOTI μπορούν κάλλιστα να τερματίσουν από την 2η θέση έως την 6η και σίγουρα ο 2ος γύρος θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Karaiskakis Mavrom... - PAOK94

3:0

super stars ellados - psarotaverna

3:2

FILOTI - FC Tsoukou-tsoukou...

1:4

Florina FC - SOTOVIC

0:4

Επόμενη αγωνιστική:

PAOK94 - Karaiskakis Mavrom...

psarotaverna - super stars ellados

FC Tsoukou-tsoukou... - FILOTI

SOTOVIC - Florina FC

Αυτά προς το παρόν με την Γ Εθνική θα επανέλθουμε σύντομα.