CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2 Ιαν 2008

Ρεπορτάζ Β Εθνικής 10η Αγωνιστική

B1.
Χωρίς εκπλήξεις πέρασε η τελευταία αγωνιστική καθώς επικράτησαν οι ισχυρότεροι των αντιπάλων τους. Ο Tseroki σχεδόν σφράγισε το εισιτήριο ανόδου, που πρέπει να γίνουν σημεία και τέρατα να το χάσει, έπειτα την νίκη επί της MAKEDONIA FC με 1-0, όπου έχασε αρκετές ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ. Η Pelasgiotida πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Speedeaters με 1-3, που φαίνεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την οργάνωση στο Κέντρο. Η cosmoteam κέρδισε 5-0 την Bayern Κατερίνης που άλλαξε όλη την ομάδα με νέους ταλαντούχους παίκτες, αφού πρώτα πούλησε όλους τους παλαιούς σε μία κάθαρση που θύμιζε έντονα τον Παναθηναϊκό της ριζούπολης. Τέλος οι λογιστές πέρασαν δύσκολα από την έδρα της Άνδρου καθώς μέχρι το 85 έχαναν με 1-0 μη μπορώντας να αξιοποιήσουν την πληθώρα χαμένων ευκαιριών, και με 2 γκολ σε 2 λεπτά (85,86) κατάφεραν να αποφύγουν την έκπληξη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:
TSEROKI DREAM - MAKEDONIA F.C. 1:0
Speedeaters F.C - Pelasgiotida 1:3
Bayern Katerinis - Cosmoteam 0:5
Andros SFP - Λογιστές 1:2


B2.
Αποθεώθηκε o 7raul7 από τους εξίμιση χιλιάδες οπαδούς της που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς η Ρεαλ Κατερίνης κάνοντας 1 συγκλονιστικό αγώνα συνέτριψε τον ανήμπορο να σκοράρει Orgasmatron με 5-1, που βρέθηκε να χάνει 4-0 στο ημίχρονο (!!!!). Η Nova Spiderman άπλωσε τον ιστό της και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, κερδίζοντας άνετα 2-1 την realkollosiou, γκρεμίζοντας με αυτόν τον τρόπο από την κορυφή της βαθμολογίας τον περσινό πρωταθλητή και μέχρι πρότινος φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου AOFP που αρκέσθηκε στο 1-1 με τον kerauno. Τέλος koprites fc – sistades fc 1-1 σε ένα ισορροπημένο ματς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:
ΡΕΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Orgasmatron FC 5:1
realkolossiou - Nova Spiderman F.C. 1:2
keraunos - A.O.F.P. 1:1
KOPRITES F.C. - Sistides F.C. 1:1

Β3
Θύμα έκπληξης έπεσε η Madboys FC καθώς ο depon αλλάζοντας το σύστημα της speth από 3-4-3 σε 4-4-2, δίνοντας μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου , στραγκάλισε τον αντίπαλο και μη αφήνοντας του περιθώρια να αντιδράσει καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Ο osfp7 δίκαια κέρδισε 0-2 τον scorpions crete ,στην ζώνη των μπαράζ, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μόλις 1 σουτ στην διάρκεια του 90άλεπτου. Οι caloi Glyfadas κέρδισαν με 3-6 τις thermopoles σημειώνοντας στο σκορ της αγωνιστικής, την ώρα που ο mafiozos κέρδιζε 2-1 τον καταδικασμένο όπως προκύπτουν τα πράγματα PAO, και φιγουράρει πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:
Scorpions Crete - osfp7 0:2
speth - Madboys F.C 2:1
Thermopiles - caλoi glyfadas 3:6
P.A.O. - mafiozos 1:2


Β4
Όλα ανοιχτά παραμένουν στην Β4 καθώς ο aprothimos glyfadas επικράτησε εύκολα της κατώτερης των περιστάσεων squadra da pappi, στο derby κορυφής της κατηγορίας, με το άνετο 0-3, υποσκελίζοντας την με αυτόν τον τρόπο στην κούρσα για τον τίτλο, και δίνοντας με αυτόν τον τρόπο αέρα 2 βαθμών, στον μόνο πρώτο πλέον fanatics που κέρδισε 2-3 εκτός έδρας του Bazeloi και έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση εν όψη του επερχόμενου derby FANATICS - Squadra Da Pappi, που θα κρίνει και το μέλλον της δεύτερης σχετικά με την διεκδίκηση του τίτλου.
Ποιος είδε τον Vamos3 και δεν τον φοβήθηκε, καθώς μίλησε απαξιωτικά για το έμψυχο υλικό της ομάδας του ύστερα το 0-0 της FC Prohoma με την Barboutsala, καθώς είδε τους παίκτες του να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό, και απείλησε με παραίτηση αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση στον επόμενο αγώνα με την BIFTEKI SPOR, που κέρδισε 3-1 τον Iero Loho καθώς ο darvor παράταξε στον αγωνιστικό χώρο την ενδεκάδα που είχε παίξει στο φιλικό με τον Oranda FC.
Τυχαίο γεγονός ή μαγείρεμα αποτελεσμάτων για την κατάταξη? Να σημειώσουμε πως ο επόμενος αγώνας του Ierou Lohou είναι εναντίων του barboutsala , που μάχεται με την Biteki Spor για τον απευθείας υποβιβασμό. Αυτό ας το κρίνουν οι αρμόδιοι.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Αγωνιστικής:
Barboutsala - FC PROHOMA 0:0
BIFTEKI SPOR - Ieros Lohos 3:1
Bazeloi - FANATICS 2:3
Squadra Da Pappi - Aprothimos Glyfadas 0:3