CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

7 Δεκ 2007

Η συνέντευξη της εβδομάδας


Η Oranda F.C. είναι η περσινή πρωταθλήτρια και η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Superleague (2 στα 3 με συμμετοχή ανθρώπων και όχι bot) ενώ ταυτόχρονα έχει κατακτήσει και 2 φορές και το κύπελλο Ελλάδος. Έχει έως τώρα 35 νίκες 9 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες σε 48 αγώνες της Superleague. Ως περσινός πρωταθλητής και πρωτοπόρος της φετινής Superleague με 6 στα 6 είναι ο ιδανικότερος για την πρώτη μας συνέντευξη.

Όνομα, Ηλικία, και πόλη που μένεις

Σάκης, 32, Θεσσαλονίκη

Ποια ομάδα υποστηρίζεις στο πραγματικό ποδόσφαιρο?

ΠΑΟΚ

Πόσο καιρό ασχολείσαι με το Sokker?

Απ: 1 χρόνο και 8 μήνες. Από την αρχή της 1ης σαιζόν.

Πως ασχολήθηκες με το Sokker?

Απ: Κάπου είδα τη διεύθυνση τυχαία σε ένα forum (του hattrick) και έκανα εγγραφή. Δεν υπήρχε Ελληνικό πρωτάθλημα και πήρα ομάδα στην Αγγλία αλλά δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου. Μετά από καιρό που ξαναμπήκα είδα ότι μόλις είχε ξεκινήσει και το Ελληνικό πρωτάθλημα και η ομάδα "μετακόμισε" από το Avon της Αγγλίας στην Θεσσαλονίκη.

Πόσες ώρες την εβδομάδα ασχολείσαι?

Απ: 20-25 ώρες περίπου

Αγαπημένη Τακτική

Απ: Ότι έχει σχέση με 5 στην άμυνα (5-2-3 και 5-3-2). Δεν δίνω και μεγάλη σημασία στο κέντρο. Προτιμώ την δυνατή άμυνα για το μηδέν πίσω και ότι βγει μπροστά.

Μεγαλύτερη νίκη έως τώρα

Απ: Επί των FANATICS. Τελευταία αγωνιστική της 3ης σαιζόν και 1η μου χρονιά στην SL οπού με νίκη έπαιρνα πρωτάθλημα. Για 2 βδομάδες έψαχνα επιθετικό και τον βρήκα Σάββατο βράδυ πριν τον αγώνα. Έβαλε τα 3 από τα 4 γκολ.

Δυσκολότερος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει έως τώρα στην Ελλάδα?

Απ: Αρκετοί. Πολύ μεγάλοι αγώνες αυτοί με τον neo (Thraki United) κάθε σαιζόν. Επίσης οι FANATICS πιο παλιά και τώρα οι Panthers με την πολύ δυνατή άμυνα, οι ομάδες που με έχουν βγάλει έξω από το κύπελλο τις προηγούμενες σαιζόν (Squadra, OFI, GERAKAS).

Υπάρχει κάτι που θα άλλαζες στο Sokker?

Απ: Την αρχική σελίδα. Όταν μπαίνει κάποιος νέος να βλέπει κάτι πιο εντυπωσιακό που να τον τραβάει από την 1η στιγμή. Κατά τα άλλα σαν παιχνίδι είναι πολύ καλό. Δεν είναι μόνο σκάκι όπως τα περισσότερα μανατζερακια. Εδώ βλέπεις και κάτι να κινείται.

Πως κρίνεις το επίπεδο των Ελληνικών ομάδων?

Απ: Με τον καιρό ανεβαίνει. Κάθε χρόνο έρχονται ομάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι και στην κορυφή. Όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα και οι 8 φαίνονται ισάξιες.

Εάν έπρεπε να ξεκινήσεις από την αρχή τι είναι το πρώτο πράγμα που θα έκανες?

Απ: Ότι έκανα και την 1η φορά. Θα κοιτούσα την ομάδα για να δω σε πια θέση έχω τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες με καλά skills για να διαλέξω τι θα προπονήσω (όταν πήρα την ομάδα είχα 7 αμυντικούς 19-22χρ. επαρκής-πολύ καλός). Θα έβγαζα μια 11αδα με τους καλύτερους παίκτες και από μια αλλαγή σε κάθε θέση και θα έδιωχνα όλους τους άλλους. Καθόλου μεταγραφές, γήπεδο και γενικά πουθενά πεταμένα λεφτά. Το βασικό για μένα είναι η προπόνηση και αυτό κάνω από την αρχή. Όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους.

Τι ποσοστό των εβδομαδιαίων εσόδων σου (με εντός έδρας παιχνίδι) διαθέτεις για μισθούς παικτών, προπονητών και ακαδημία?

Απ: Είμαι λίγο μέσα χωρίς αγώνα εντός. Παίρνω από χορηγούς 170χ και 15χ από φιλικό και τα δίνω σε μισθούς 140χ και από 20χ σε ακαδημία και γήπεδο. Με αγώνα εντός έχω σχεδόν καθαρό κέρδος 177χ.

Θα σε ενδιέφερε η θέση του ΝΤ στο μέλλον?

Απ: Δεν νομίζω. Είναι μεγάλη ευθύνη και θέλει πολλές ώρες για ψάξιμο και πολύ ξεστράβωμα. Δεν είναι κάτι που θα το έπαιρνα στην πλάκα γιατί αν και παιχνίδι κάποιοι σε εμπιστεύονται για αυτή τη θέση.

Πως σου φαίνεται το BLOG, έχεις να προτείνεις κάποιες αλλαγές?

Απ: Πολύ καλή δουλειά. Και αυτά που έχει είναι αρκετά προς το παρόν. Το θέμα είναι κάθε τέτοια ενέργεια που ξεκινάει να αντέχει στο χρόνο.

Σάκη σε ευχαριστούμε και καλή επιτυχία στην συνέχεια ...