CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

28 Δεκ 2007

Β Εθνική 9η Αγωνιστική























B1

Ο TSEROKI DREAM δεν πτοήθηκε από την ήττα του την προηγούμενη αγωνιστική και έκανε πολύ σημαντικό διπλό στους Λογιστές που το πάλεψαν το ματς ήταν επικίνδυνοι όταν έβγαιναν από τα πλάγια αλλά κάτι τους έλειπε στην τελική προσπάθεια. Ο φίλος μου ο CosmoManager (με την Cosmoteam που διαθέτει και σκεπαστή γηπεδάρα πλέον), κέρδισε τους Speedeaters F.C με 3-1 παρότι βρέθηκε να χάνει 0-1 αλλά κατόρθωσε να το γυρίσει. Έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η ισοπαλία που εντέλει απέσπασε η MAKEDONIA F.C. από την ουραγό Andros SFP που στο συγκεκριμένο ματς εμφανίστηκε πολύ καλή. Η Pelasgiotida κέρδισε 5-0 άνευ αγώνα την Bayern Katerinis που κατέβασε μόνο τον τερματοφύλακα της!!!

Προηγούμενη αγωνιστική:

Λογιστές - TSEROKI DREAM

0:2

Cosmoteam - Speedeaters F.C

3:1

Pelasgiotida - Bayern Katerinis

5:0

MAKEDONIA F.C. - Andros SFP

2:2

Επόμενη αγωνιστική:

TSEROKI DREAM - MAKEDONIA F.C.

Speedeaters F.C - Pelasgiotida

Bayern Katerinis - Cosmoteam

Andros SFP - Λογιστές

Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 41.6Cosmoteam 39.1Λογιστές TSEROKI DREAM 38.4Pelasgiotida 37.7Bayern Katerinis 37.1MAKEDONIA F.C. 34.1Speedeaters F.C 30.7Andros SFP

Β2

Ο A.O.F.P. πέτυχε άνετη νίκη επί της realkolossiou η οποία δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του γηπεδούχου και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκόρ ενδεικτικό είναι πως στο 1ο ημίχρονο το παιχνίδι παίχτηκε 66% στο μισό γήπεδο της. Μόλις ένα πόντο πίσω ακολουθεί ο Nova Spiderman F.C. που μπορεί να κέρδισε με το πενιχρό 1-0 τον keraunos αλλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Orgasmatron FC σε ένα συναρπαστικό ματς σε ότι αφορά την διακύμανση του σκόρ κέρδισε τους KOPRITES F.C. με σκόρ 4-3 (οι φιλοξενούμενοι μάλιστα πέτυχαν 3 γκολ με μόλις 5 σούτ). Τέλος οι Sistides F.C. πέρασαν ένα εύκολο μεσημεράκι απέναντι στην ουραγό του ομίλου ΡΕΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με 4-0.

Προηγούμενη αγωνιστική:

Sistides F.C. - ΡΕΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

4:0

A.O.F.P. - realkolossiou

4:1

Nova Spiderman F.C. - keraunos

1:0

Orgasmatron FC - KOPRITES F.C.

4:3

Επόμενη αγωνιστική:

ΡΕΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Orgasmatron FC

realkolossiou - Nova Spiderman F.C.

keraunos - A.O.F.P.

KOPRITES F.C. - Sistides F.C.

Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 39.4A.O.F.P. 38.8Sistides F.C. 38.0Orgasmatron FC 37.1keraunos 36.3Nova Spiderman F.C. 35.9realkolossiou 35.3KOPRITES F.C. 32.8ΡΕΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Β3

Οι Thermopiles έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο απόδοσης στον όμιλο αλλά έως τώρα, αυτό όμως δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αυτή την εβδομάδα όμως έκανε τη ζημιά στον πρωτοπόρο Madboys F.C αφού τον κέρδισε καθαρά 2-4 και μάλιστα εκτός έδρας. Παρόλα ταύτα η πρώτη θέση δεν άλλαξε κάτοχο καθώς οι Scorpions Crete εκμεταλλευτήκαν με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη του mafiozos στην άμυνα και νίκησαν με 1-4. Πολύ εντυπωσιακή νίκη πέτυχαν και οι caλoi glyfadas που νίκησαν με 6-2 την speth που βρίσκεται στην 7η θέση και προβληματίζει με τα αποτελέσματα της τον προπονητή της. (Του έχω όμως εμπιστοσύνη κάτι θα σκεφτεί για να σώσει την χρονιά …) Τέλος την νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο osfp7 επί του P.A.O. με 7-1!!!

Προηγούμενη αγωνιστική:

mafiozos - Scorpions Crete

1:4

caλoi glyfadas - speth

6:2

Madboys F.C - Thermopiles

2:4

osfp7 - P.A.O.

7:1

Επόμενη αγωνιστική:

Scorpions Crete - osfp7

speth - Madboys F.C

Thermopiles - caλoi glyfadas

P.A.O. - mafiozos

Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 39.9Thermopiles 37.7Madboys F.C 37.4mafiozos 37.2osfp7 36.5speth caλoi glyfadas 36.1Scorpions Crete 29.8P.A.O.

Β4

Όπως ίσως κάποιοι γνωρίζετε το δυνατότερο πρωτάθλημα της Β Εθνικής γίνεται στον 4ο όμιλο. Συναρπαστικό αναμένεται και το φινάλε του ομίλου μετά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής. Η σούπερ έκπληξη έγινε από τον ουραγό BIFTEKI SPOR που πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του πρωτοπόρου FANATICS με 0-1. Οι γηπεδούχοι ατύχησαν να μείνουν με 10 παίκτες στο 5’ και στο αμέσως επόμενο λεπτό να δεχτούν το γκόλ που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα. Το στραβοπάτημα αυτό εκμεταλλεύτηκε η Squadra Da Pappi που με τη νίκη της 2-3 επί του FC PROHOMA σκαρφάλωσε στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-3 στο 38’ όμως οι γηπεδούχοι παραλίγο να κάνουν την ολική ανατροπή καθώς μείωσαν σε 2-3 στο 49’ αλλά δεν μπόρεσαν να τελικά να ισοφαρίσουν. Ο Aprothimos Glyfadas απλώς επιβεβαίωσε την ανωτερότητα απέναντι στα Barboutsala με το άνετο 3-0 να διαμορφώνεται στα πρώτα 29 λεπτά. Τέλος ο Ieros Lohos επικράτησε δυσκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ των Bazeloi με σκορ 4-1. (Προβλέπω πως όποιος ανέβει τελικά δύσκολα θα ξαναπέσει από τη Superleague.)

Προηγούμενη αγωνιστική:

Aprothimos Glyfadas - Barboutsala

3:0

FANATICS - BIFTEKI SPOR

0:1

Ieros Lohos - Bazeloi

4:1

FC PROHOMA - Squadra Da Pappi

2:3

Επόμενη αγωνιστική:

Barboutsala - FC PROHOMA

BIFTEKI SPOR - Ieros Lohos

Bazeloi - FANATICS

Squadra Da Pappi - Aprothimos Glyfadas

Μέση βαθμολόγηση ομάδας: 40.4Aprothimos Glyfadas 40.0Bazeloi 37.9Squadra Da Pappi 37.5Ieros Lohos 37.2Barboutsala 36.7FANATICS 36.3FC PROHOMA 33.8BIFTEKI SPOR